Παρέσυρε αστυνομικό προσπαθώντας να ξεφύγει με κλεμμένο αυτοκίνητο!

Ο δράστης δεν γνώριζε ότι το όχημα που έκλεψε διέθετε σύστημα εντοπισμού και γρήγορα βρέθηκε με χειροπέδες

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (2/11) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiarepopr.gr, νεαρός αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, έκλεψε πολυτελές αυτοκίνητο από την περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής και διέφυγε στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Λαμία. Δε γνώριζε όμως ότι το αυτοκίνητο που έκλεψε ήταν εφοδιασμένο με σύστημα εντοπισμού.

Tο όχημα δεν άργησε να εντοπιστεί στα διόδια της Τραγάνας και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Περιπολικό του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων το ακολούθησε διακριτικά, ενώ πληρώματα αρκετών ακόμη υπηρεσιών, έστησαν μπλόκο πριν τα διόδια Αγίας Τριάδας.

Στο 195ο χλμ της εθνικής λοιπόν το αυτοκίνητο σταμάτησε, όταν όμως ο πρώτος αστυνομικός θέλησε να το ελέγξει, ο νεαρός οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει βρίσκοντάς τον στο χέρι, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά. Γρήγορα όμως αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να διαφύγει και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Το όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος του 21χρονου κλέφτη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη