Τρία νέα workshops από τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο


Μετά τη σημαντική συμμετοχή που είχε η διοργάνωση του πρώτου workshop του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας («Νέος Αναπτυξιακός Νόμος», Πάτρα, 23/9) και του δεύτερου workshop («Χρηματοδοτήσεις και χρηματοοικονομική διαχείριση …υπό μεταμόρφωση», TEDxPatras, 8/10), ο ΜΣΕ συνεχίζει με αμείωτη ένταση την ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανώσει τρία νέα workshops σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο τις προσεχείς ημέρες.

Ειδικότερα, το πρώτο workshop θα διοργανωθεί στην Πάτρα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58) και θα αφορά τις «Δυνατότητες χρηματοδότησης και λοιπές δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης».

Θα ακολουθήσουν δυο ακόμα workshops σε Πύργο και Αγρίνιο με θέμα «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος» και «Δυνατότητες χρηματοδότησης και λοιπές  δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης». Στον Πύργο, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας (Μιαούλη 1 & 28ης Οκτωβρίου). Στο Αγρίνιο θα διοργανωθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1).

Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας, μια καινοτόμος δράση για την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση, διανύει το δεύτερο έτος λειτουργίας του και έχει ήδη υποστηρίξει δεκάδες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες παρέχονται από τον Μηχανισμό ως έμμεση ενίσχυση και εμπίπτουν στο κανόνα «de minimis».

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΜΣΕ (www.pde-mse.gr/) για να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες, τις μελέτες και τις εκδηλώσεις του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας....

...
Νεότερη Παλαιότερη