Eλον Μασκ: Το αινιγματικό tweet στα ελληνικά και τα σενάρια

Σάλο έχει προκαλέσει μία μυστηριώδης ανάρτηση που έκανε ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στο…αγαπημένο του Twitter

Το αινιγματικό tweet του Έλον Μασκ στα ελληνικά προσπαθούν να μεταφράσουν τις τελευταίες ώρες οι σχεδόν 110 εκατομμύρια followers του μεγιστάνα. Η ανάρτησή του αποτελείται από μία μόνο λέξη: «διαλεκτική».

Αρκετοί χρήστες κατέφυγαν όπως ήταν αναμενόμενο στο Google Translate και εν συνεχεία στο λήμμα «Dialectics» της Wikipedia προκειμένου να καταφέρουν να βγάλουν άκρη, ενημερώνοντας κατόπιν τους άλλους σχολιαστές για την «τέχνη να φτάνει κανείς στην αλήθεια μέσω της σύγκρουσης αντίθετων απόψεων».

Το Twitter προσπαθεί να μαντέψει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος σημειωτέον βρέθηκε στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι για ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από το απαιτητικό πρόγραμμά του. Ορισμένοι θεωρούν οτι η λέξη «διαλεκτική» αποτελεί μία ακόμα παρέμβασή του στον πόλεμο στην Ουκρανία και μία σύσταση προς τις δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους μέσω του διαλόγου.

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να… τρολάρουν, λέγοντας ότι πρόκειται πιθανόν για το όνομα του επόμενου παιδιού του, σχολιάζοντας την εμμονή του να δίνει περίεργα ονόματα στους απογόνους του. Κάποιος έφθασε μάλιστα στο σημείο να του προτείνει το επόμενο tweet του, καλώντας τον να γράψει «σκουληκομυρμηγκότρυπα» για να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο…χάος.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις τρεις ώρες μετά το αινιγματικό tweet του Musk στα ελληνικά, αυτό έχει συγκεντρώσει σχεδόν 5.500 απαντήσεις, ενώ οδεύει προς τα 3.000 retweets.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη