Σκηνοθέτης Σασμού για βιασμό: «Ψεύδη, κενά και αγεφύρωτες αντιφάσεις»

Ο σκηνοθέτης του Σασμού, Κώστας Κωστόπουλος, μέσα από τον δικηγόρο του τονίζει ότι θα διερευνηθούν ως τέλος τα ψεύδη της μηνύτριάς του.

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από όταν η Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε τον πρώην σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου για βιασμό το 2010 σε ηλικία 21 ετών.

Ο σκηνοθέτης τότε είχε κάνει γνωστό μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ότι είχε περιστασιακή γνωριμία με την ηθοποιό τη χρονική περίοδο που εκείνη έπεσε θύμα βιασμού, διαψεύδοντας τις καταγγελίες και δήλωσε ότι παραιτείται από τη σκηνοθεσία της σειράς, τονίζοντας «Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

Ο δικηγόρος του πρώην σκηνοθέτη, της αγαπημένης σειράς, Ν. Βιτώρος τοποθετείται με επίσημη δήλωση για τον κ. Κωστόπουλο καταγγέλοντας την ηθοποιό για ψεύδη και μεγάλες αντιφάσεις.


Η δήλωση του δικηγόρου του:

«Ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον κ. Κωστόπουλο, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης. Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας.»

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη