Σακίρα: Το μυστηριώδες μήνυμα της τραγουδίστριας στα σόσιαλ μίντια – «Δεν έφταιγες εσύ…»

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στα social media όπου εικάζεται ότι αναφέρεται στον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ

Η Σακίρα συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Ισπανό άσσο της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ. Ένα χωρισμό για τον οποίο εξακολουθούν να ερίζουν μέσω των δικηγόρων τους, συζητώντας θέματα όπως η επιμέλεια των παιδιών τους, Μίλαν και Σάσα, και η μετακόμιση της τραγουδίστριας στο Μαϊάμι.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και το κάνει μέσω της μουσικής που της έχει προσφέρει τόσο δυνατές συγκινήσεις από τη δεκαετία του 2000. Είναι μια αγάπη που δεν εγκατέλειψε ποτέ, αν και την παραμέρισε λίγο, πριν επιστρέψει στο προσκήνιο με τραγούδια όλο νόημα όπως το «Σε συγχαίρω». Η ίδια χειρίζεται άψογα το παιχνίδι της δημοσιότητας και το βράδυ της Πέμπτης ανέβασε μία σύντομη φράση στα social media με ένα μυστηριώδες μήνυμα: «Δεν έφταιγες εσύ…».

Παιχνίδι μάρκετινγκ;

Το μήνυμα έχει λάβει κάθε είδους αντιδράσεις από τους περισσότερους από 76 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, και παρόλο που οι θαυμαστές της τραγουδίστριας νόμιζαν ότι απευθυνόταν στον πρώην σύντροφό της, κάποιοι το επισήμαναν ως στρατηγική μάρκετινγκ, με την ίδια τη Σακίρα να ανακοινώνει πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ πολύ σύντομα.

Ένας διαφορετικός τρόπος να δείξει τα συναισθήματά της και να ξαναδώσει στη μουσική μια κομβική θέση στη ζωή της: «Υπήρχαν μέρες που έπρεπε να σηκώσω τα κομμάτια μου από το έδαφος και ο μόνος τρόπος για να το κάνω, να το κάνω πραγματικά, ήταν μέσω της μουσικής », είπε η ίδια.

Τελικά όπως έγινε γνωστό ήταν μία στρατηγική για την προώθηση του επερχόμενου άλμπουμ της που περιέχει το νέο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Μονοτονία» και φέρεται να έχει αρκετές έμμεσες αναφορές στο διαζύγιο της με τον Ζεράρ Πικέ. Το τραγούδι που είναι στα ισπανικά αναφέρει σε στίχους: «Δεν ήταν δικό σου το λάθος. Ούτε δικό μου. Ήταν λάθος της μονοτονίας».

Είχε προηγηθεί το τραγούδι «Te Felicito» με τον Rauw Alejandro, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του τσαρτ Billboard Latin Airplay και έφτασε επίσης στο Νο. 1 του Billboard Argentina Hot 100 chart και συνδέθηκε με τον πρώην αγαπημένο της και τη σχέση του με την Κλάρα Τσία που είδε το φως της δημοσιότητας.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη