Μέγκαν Μαρκλ: «Είμαι 43% Νιγηριανή» – Τι έδειξε το γενεαλογικό τεστ

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε για ακόμα μια εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ στο podcast της «Archetypes», με θέμα «Upending The Angry Black Women Myth» (Ανατρέποντας τον μύθο των θυμωμένων μαύρων γυναικών)

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι σε γενεαλογικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε… ανακάλυψε ότι είναι 43% Νιγηριανή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δούκισσα του Σάσσεξ στο podcast Archetypes επίσης ότι «θα αρχίσει να εμβαθύνει σε όλα αυτά» κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τους κωμικούς Issa Rae και Ziwe Fumudoh.

Σε άλλο σημείο του podcast, που μεταδίδεται στο Spotify, η Μέγκαν παραδέχτηκε ότι είναι «ιδιαίτερη», αλλά επέμεινε «το να λες στους ανθρώπους αυτό που χρειάζεσαι δεν σε κάνει απαιτητική», καθώς ισχυρίστηκε ότι οι μαύρες γυναίκες θεωρούνται στερεοτυπικά ως «θυμωμένες».

Περήφανη που γνώρισε τη Βασίλισσα

Τυχερή που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ την οποία χαρακτήρισε “παράδειγμα γυναίκας ηγέτη” χαρακτήρισε τον εαυτό της η Μέγκαν Μαρκλ σε συνέντευξή στο αμερικάνικο περιοδικό Variety.

Εν μέσω ισχυρισμών ότι αυτή και ο Χάρι έχουν βάλει σκοπό να βλάψουν τη βασιλική οικογένεια από τότε που μετανάστευσαν το 2020, η Μέγκαν είπε στο περιοδικό ότι «η σχέση τους με τη βασίλισσα ήταν ιδιαίτερα ζεστή».

Το εξώφυλλο του Variety.

Όσον αφορά την παραμονή τους στη Βρετανία για την κηδεία της Ελισάβετ η Μέγκαν ανέφερε: «Υπήρξε μια τέτοια έκρηξη αγάπης και υποστήριξης εκεί. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο».

Δημοσίευμα της Daily Mail για την συνέντευξή της στο Variety.

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Χάρι πληροφορήθηκε τελευταίος την είδηση του θανάτου της βασίλισσας τόνισε: «Ήταν μια περίπλοκη στιγμή».

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη