Αγρίνιο: Στη Λευκάδα ο 28χρονος – Κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο, όσο ήταν φαντάρος και με την κάλυψη της μητέρα του. 

Στη Λευκάδα διαμένει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται ότι την άνοιξη της περασμένης χρονιάς κι ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία ασελγούσε σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο ίδιος έκρινε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από το Αγρίνιο, από τη στιγμή που ασκήθηκε δίωξη εναντίον του και ενώ είχε προηγηθεί η καταγγελία της οικογένειας του αγοριού στην Εισαγγελία Αγρινίου.

Την Τρίτη ο 28χρονος, Δημήτρης Κραβαρίτης, θα απολογηθεί στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων και αμέσως μετά θα κριθεί αν προφυλακιστεί ή όχι. Με διάταξη της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου δόθηκαν πριν από δύο εβδομάδες το ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες του κατηγορουμένου στη δημοσιότητα, ωστόσο δεν είχε ακόμα απολογηθεί και γι’ αυτό δεν είχε τεθεί ζήτημα προφυλάκισης.

Στη Λευκάδα, ο Δημήτρης Κραβαρίτης έχει έναν μικρό περίγυρο και σε φίλο του από τον χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε ότι «διώκεται για λόγους εκδίκησης από την οικογένεια του 4χρονου».

Δημήτρης Κραβαρίτης: Κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης κατηγορείται ότι από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο του 2021, όταν έπαιρνε άδεια από την στρατιωτική του μονάδα, επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας του μικρού αγοριού και ασελγούσε πάνω του, έχοντας την κάλυψη της μητέρας του που εργαζόταν ως «μπέιμπι σίτερ». Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί και σε βάρος της, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη