Θρήνος στον Αμπελόκαμπο: 19χρονος πήγε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου έπειτα από την είδηση θανάτου του 19χρονου.

Συντετριμμένη είναι από την Τετάρτη η τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου στο άκουσμα της είδησης της αναπάντεχης απώλειας του 19χρονου Αντώνη Μπορδόκα, που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, ο 19χρονος βρέθηκε από τη μητέρα του δίχως αισθήσεις στο κρεβάτι του, με την ίδια να έχει σπεύσει να τον ξυπνήσει μιας και είχε δει πως είχε αργήσει να σηκωθεί. Η εικόνα ωστόσο που αντίκρισε πάγωσε το χρόνο! Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου αγοριού με τη συνοδεία αστυνομικού οχήματος, το παρέλαβε και το μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 19χρονος διέμενε τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά του στο πατρικό του στον Αμπελόκαμπο, όπου είχε έρθει έχοντας κενό στη σχολή του προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς του. Μάλιστα, υπήρχαν και σκέψεις να υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό παράλληλα με τη σχολή του, ωστόσο δεν πρόλαβε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροοφορίες ο νεαρός δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα είχε πάει με φίλους του να παίξει ποδόσφαιρο σε καλτσέτο και επιστρέφοντας στο σπίτι του έφαγε και έπεσε να ξεκουραστεί, δίχως ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη