Snik: Είμαι πολύ έξυπνος, με 200 I.Q – Τα παιδιά μου θα είναι πλούσια


Ο Snik παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του που χώρισαν και για ποιο λόγο φοράει γούνα και κυκλοφορεί μαζί με πολλά άτομα.«Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Μακάρι να ήμουν. Τα παιδιά μου θα είναι» ανέφερε ο νεαρός ράπερ και συνέχισε: «Όταν ήμουν μικρός, βοηθούσε η μαμά έμενα και τώρα που είμαι μεγάλος βοηθάω εγώ τη μαμά. 

Οι γονείς μου χώρισαν, επέλεξα να μείνω με τη μαμά μου, μεγάλωσα χωρίς father figure, οπότε ο δρόμος με έκανε να γίνω αυτός που είμαι. Μένω μόνος μου από τα 16. Και ήταν από επιλογή μου. Ήθελα να έχω το χώρο μου. Δεν μπορούσα να έχω τη μάνα μου στο διπλανό δωμάτιο και όταν παράτησα το σχολείο, μικρός, αποφάσισα ότι δεν είμαι φτιαγμένος για αυτήν τη φάση και αναγκάστηκα...

Ο Snik παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του που χώρισαν και για ποιο λόγο φοράει γούνα και κυκλοφορεί μαζί με πολλά άτομα.

«Δεν είμαι παιδί από πλούσιους γονείς. Μακάρι να ήμουν. Τα παιδιά μου θα είναι» ανέφερε ο νεαρός ράπερ και συνέχισε: «Όταν ήμουν μικρός, βοηθούσε η μαμά έμενα και τώρα που είμαι μεγάλος βοηθάω εγώ τη μαμά. Οι γονείς μου χώρισαν, επέλεξα να μείνω με τη μαμά μου, μεγάλωσα χωρίς father figure, οπότε ο δρόμος με έκανε να γίνω αυτός που είμαι. Μένω μόνος μου από τα 16. Και ήταν από επιλογή μου. Ήθελα να έχω το χώρο μου. Δεν μπορούσα να έχω τη μάνα μου στο διπλανό δωμάτιο και όταν παράτησα το σχολείο, μικρός, αποφάσισα ότι δεν είμαι φτιαγμένος για αυτήν τη φάση και αναγκάστηκα να δουλέψω. Ήθελα να είμαι boss του εαυτού μου».

 πηγη

Νεότερη Παλαιότερη