Νέο ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον πατέρα της: «Ελπίζω να καείς στην κόλαση»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξέσπασε για μία ακόμη φορά ενάντια στον πατέρα της για τον «πόνο» που της προκάλεσε κατά τη διάρκεια της κηδεμονία. «Ελπίζω να καεί στην κόλαση» είπε, εκφράζοντας τη

γνώμη ότι θέλησε να τη σκοτώσει

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπήκε στο Instagram την Κυριακή για να εξηγήσει μεταξύ άλλων, πώς ο πατέρας της την ανάγκασε να υποβληθεί σε πολλές εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας κάνοντάς της να φοβάται ότι είχε σπάνιο καρκίνο.

«Πραγματικά ένιωθα ότι ο μπαμπάς μου απλώς προσπαθούσε να με σκοτώσει και πραγματικά ελπίζω να καεί στη γ…η κόλαση του», δήλωσε στο τέλος ενός δίλεπτου ηχητικού κλιπ. Η 40χρονη τραγουδίστρια της ποπ εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή της με τους γιους της καθώς συνεχίζουν να την αποφεύγουν σε μια σειρά από αναρτήσεις.

Οι γιοι της σταρ, Σον Πρέστον 16 ετών, και Τζέιντεν Τζέιμς 15 ετών, δεν έχουν δει τη μητέρα τους για σχεδόν έξι μήνες τώρα. Ο πατέρας τους Kέβιν Φέντερλαιν είπε ότι ήταν δύσκολο για αυτούς από τότε που ένας δικαστής αποφάσισε να τερματίσει τη 13χρονη κηδεμονία της.

Από τότε, η Σπίαρς εκμεταλλεύτηκε τη νέα της ελευθερία δημοσιεύοντας σχεδόν γυμνές selfies στο Instagram. Η ίδια είχε κατηγορήσει προηγουμένως τους γιους της ότι «την εγκατέλειψαν» και «είχαν μίσος εναντίον της» σε μια πλέον διαγραμμένη ανάρτηση στο Instagram. Είπε οτι αγαπά τους γιους της αλλά δεν θέλει να τους βλέπει μέχρι να αρχίσουν να την εκτιμούν.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CIY5HT3D6KA

Ένας δικαστής στην Καλιφόρνια τερμάτισε την αυστηρή κηδεμονία της ποπ σταρ τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ένα δικαστήριο αποκάλυψε ότι υποχρεώθηκε από τον πατέρα της να χρησιμοποιεί ενδομήτρια συσκευή για τον έλεγχο των γεννήσεων για να μην κάνει τρίτο παιδί.

Στους μήνες που πέρασαν, η Σπίαρς ήταν αχαλίνωτη στη δημόσια κριτική της για την οικογένειά της και την Κυριακή ξεκαθάρισε τις σκέψεις της για τους γονείς της, ιδιαίτερα τον πατέρα της, ο οποίος φέρεται να της έκλεψε όταν υποτίθεται ότι διαχειριζόταν τα οικονομικά της.

Η ίδια έγραψε στο Instagram: «Συγγνώμη που δεν θα ξεχάσω ποτέ λόγω του πόνου και της διαφοράς του να είμαι έξω από το κεφάλι μου και να κινώ καθαρά τα πόδια μου… έχουν περάσει μόνο 10 μήνες από τότε που τελείωσε η συντηρητική περίοδος… Δεν θα ευχόμουν τέτοιου είδους πόνο σε κανέναν»

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο για μένα να δεχτώ το γεγονός ότι μου το έκανε η οικογένειά μου… θα είναι δύσκολο για μένα για το υπόλοιπο της ζωής μου… όπως για τη μαμά και τον μπαμπά μου που κάθονταν και μου έκρυβαν καφέ στο σπίτι για να ξυπνήσουν από το να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν… Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι και οι δύο να καείτε στην κόλαση».

Η ανάρτηση της Κυριακής συνοδεύτηκε απο ένα ηχητικό σημείωμα δύο λεπτών από την τραγουδίστρια σούπερ σταρ όπου εξήγησε πώς έπρεπε να υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας χωρίς να της εξηγηθεί ακριβώς γιατί χρειαζόταν τη διαδικασία.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CIWH4JPAZDM

Η Σπίαρς είπε πώς υποβλήθηκε σε μια ωριαία σάρωση τουλάχιστον τρεις φορές με αποτέλεσμα να πιστέψει ότι μπορεί να πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου. «Βασικά ήμουν πολύ μπερδεμένη. Οπότε, ειλικρινά, τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Είμαι καλά. Είμαι ζωντανή. Το συμπέρασμα, το πιο δύσκολο είναι ότι ήταν απλώς κακοί. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ κακός και πραγματικά ένιωθα ότι ο μπαμπάς μου απλώς προσπαθούσε να με σκοτώσει και πραγματικά ελπίζω να καεί στην κόλαση».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης μια εικόνα της χωρίς ρούχα, με μια καρδιά να καλύπτει το κάτω μέρος του σώματός της με ατάκες για τη συντηρητική της θέση. Η ποπ σταρ πρόσθεσε: «Είμαι αρκετά τραυματισμένη για μια ζωή και ναι, είμαι αισιόδοξη και όχι, πιθανότατα δεν θα ξανακάνω παράσταση μόνο και μόνο επειδή είμαι πεισματάρα και θέλω να περάσει το δικό μου».

Η ταραγμένη σχέση και με τους γιούς της

Νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σπίαρς εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους γιους της – που συνεχίζουν να την αποφεύγουν. Οι δύο έφηβοι δεν έχουν δει τη μητέρα τους για σχεδόν έξι μήνες τώρα, και μάλιστα αποφάσισαν να μην παρευρεθούν στον γάμο της τον Ιούνιο με τον Αμερικανο-Ιρανό Σαμ Ασγκάρι, όπως αποκάλυψε ο πατέρας τους στο DailyMail.com. .

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν είπε τον περασμένο μήνα ότι «τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν θα τη βλέπουν αυτή τη στιγμή», σημειώνοντας ότι ήταν δύσκολοι μήνες.

Η Σπίαρς ξεκίνησε τη φασαρία της το Σαββατοκύριακο λέγοντας στους 42,1 εκατομμύρια ακολούθους της πώς είχε πολλά στο μυαλό της που έπρεπε να μοιραστεί απο μέσα της. Στη συνέχεια είπε πώς προσευχόταν τακτικά, αλλά «όταν παντρεύτηκα, όλα σταμάτησαν. Έκανα παιδιά και όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φυσικά. «Μου άρεσε όμως. Ήταν ο κόσμος μου, η εστίασή μου, τα πάντα μου.

«Από τότε που έχουν φύγει, ειλικρινά νιώθω ότι ένα τεράστιο κομμάτι μου έχει πεθάνει», συνέχισε. «Ήταν η χαρά μου, ήταν τα πάντα μου. Ανυπομονούσα να τα δω, και ξαφνικά έφυγαν και είπα «Μήπως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά;»«Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πώς ήταν τόσο εύκολο για αυτούς να με ξεκόψουν έτσι. Δεν το καταλαβαίνω ».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι η αγάπη μου για τα παιδιά μου είναι κάτι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, και λυπάμαι αν σας πλήγωσα ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο. «Σας λατρεύω», είπε, προσθέτοντας ότι ελπίζει να δουν το μήνυμα αφού την απέκλεισαν στο Instagram.

Οιι γιοι της μίλησαν πρόσφατα για τη σχέση τους σε μια συνέντευξη στο 60 Minutes. Ο Τζέιντεν είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι «δε νιώθει μίσος» προς τη μητέρα του, αλλά είπε, «θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια» για να επιδιορθωθεί η ρήξη της σχέσης τους. «Πιστεύω 100% ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί. Απλώς θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια. Θέλω μόνο να βελτιωθεί ψυχολογικά. Όταν γίνει καλύτερα, θέλω πολύ να την ξαναδώ»είπε.

Μιλώντας απευθείας στη μητέρα τους, πρόσθεσε: «Σε αγαπώ πολύ, ελπίζω το καλύτερο για σένα. Ίσως μια μέρα να κάτσουμε έτσι και να ξαναμιλήσουμε ».


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη