Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην ΕΡΤ: Παλεύοντας για τα όνειρά σου πάντα τα καταφέρνεις

Για τον θρίαμβό της μίλησε στην ΕΡΤ η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία μετά το χρυσό στα 35 χιλιόμετρα βάδην, πήρε την πρωτιά και στα 20 χιλιόμετρα

Για τον θρίαμβό της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία μετά το

χρυσό στα 35 χιλιόμετρα βάδην, πήρε την πρωτιά και στα 20 χιλιόμετρα.

Πρόκειται για έναν ανεπανάληπτο διπλό θρίαμβο, με δύο χρυσά σε λίγα 24ωρα. Ο τερματισμός έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και δάκρυα χαράς.

«Δεν έχω πιστέψει ακόμα την πρώτη κατάκτηση, πόσο μάλλον τη δεύτερη» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ, ενώ πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ μικρή. Από τα 27 μου έως και σήμερα δεν ξέρω πώς πέρασαν τα χρόνια. Πίστεψα πως κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μου».

«Δεν έφτασα μόνη στην κορυφή, το έκανα μαζί με τον προπονητή μου. Με έκανε να το πιστέψω», είπε ακόμα. «Πίστευα ότι μπορούσα να αντέξω, όχι όμως ότι θα είμαι στις τρεις πρώτες», πρόσθεσε.

«Παλεύοντας για τα όνειρά σου πάντα τα καταφέρνεις» είπε συγκινημένη η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Για την πολυπόθητη μπύρα που τελικά απόλαυσε, μετά τον αγώνα, ανέφερε: «Ήταν η καλύτερη μπύρα της ζωής μου, με περίμενε ολόκληρη η αποστολή και την απολαύσαμε».

Η ίδια έκανε γνωστό ότι με το που επιστρέψει στην Αθήνα θα βρίσκεται πάλι στο πόστο της, στο οικογενειακό τσιπουράδικο, στην εργασία της.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη γίνεται στα 38 της χρόνια η πρώτη Ελληνίδα που κάνει «νταμπλ» χρυσών μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης έγινε ευρέως γνωστή όταν κατέκτησε την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στα 20 χλμ. βάδην, με την είδηση, τότε, πως η Αντιγόνη όλα αυτά τα χρόνια συνδύαζε τις προπονήσεις με την εργασία της στο τσιπουράδικο της μητέρας της.

Πλέον, δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί η πρωταγωνίστρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Μόναχο.

Για την ίδια ο αγώνας συνεχίζεται. Λίγη ξεκούραση θα προηγηθεί της προετοιμασίας για το παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2023, και αμέσως μετά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

ΠΗΓΗ

Νεότερη Παλαιότερη