Βασίλισσα Ελισάβετ: Και όμως δέχεται οδηγίες – Ποια είναι η μυστηριώδης «γυναίκα στο καπό»

Ποιος είναι το μόνο… άτομο που μπορεί να πει στη Βασίλισσα τι να κάνει; – Μα η «γυναίκα στο καπό», φυσικά!

Αυτό είναι το παρατσούκλι που έχει δώσει η 96χρονη μονάρχης στη γυναικεία φωνή του δορυφορικού συστήματος πλοήγησης, «satnav», σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Daily Mail.

Μπορεί η Βασίλισσα να γνωρίζει τη διάταξη των κτημάτων της στο Windsor, στο Sandringham και στο Balmoral όσο κανείς άλλος στον κόσμο, ωστόσο ένα σύστημα πλοήγησης εξακολουθεί να είναι χρήσιμο για την αρχηγό του κράτους είτε οδηγεί η ίδια είτε με σοφέρ.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.   Και παρόλο που δεν… συμπαθεί τους συνοδηγούς – «η βασίλισσα δεν αντεχόταν να της μιλά όταν οδηγεί ούτε καν ο εκλιπών σύζυγός», λέει πηγή του παλατιού – βρίσκει τη γυναικεία φωνή της του GPS πολύ διασκεδαστική.

«Πριν από μερικά χρόνια άρχισε να την αποκαλεί «η γυναίκα στο καπό». Ήταν πολύ αστείο, αναφέρει η ίδια πηγή.

«Φυσικά ξέρει πολύ καλά από πού προέρχεται η φωνή. Αλλά η Αυτού Μεγαλειότητα έχει πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Να σημειωθεί ότι η μονάρχης χρησιμοποιεί ένα «στόλο» ιδιωτικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων Range Rovers, Land Rovers και Jaguar και μέχρι πρόσφατα προτιμούσε πάντα να οδηγεί μόνη της.

Παρά το γεγονός ότι η μονάρχης είναι το μόνο άτομο στη χώρα που δεν χρειάζεται να κατέχει έγκυρη άδεια, έχει αποδείξει την ικανότητά της πίσω από το τιμόνι, δουλεύοντας ως μηχανικός και οδηγός στην κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη