Αυτοκτόνησε εξαδελφος της Καμίλα – Η χρεοκοπία, το διαζύγιο και οι τελευταίες διακοπές στην Ελλάδα

Τραγωδία για την οικογένεια της δούκισσας της Κορνούαλης, Καμίλα. Ενας μακρινός της συγγενής αυτοκτόνησε απένταρος σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο

Ο Τσαρλς Βίλιερς, εξάδερφος της δούκισσας της Κορνουάλης που είχε εμπλακεί σε μια από τις μεγαλύτερες μάχες διαζυγίου στη Βρετανία «βρέθηκε νεκρός αφού αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο» σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο εκλιπών και η πρώην σύζυγός του Έμα είχαν γίνει πρωτοσέλιδο, καθώς είχαν εμπλακεί σε μια μακρά διαμάχη για το εάν το διαζύγιό τους έπρεπε να διευθετηθεί στα δικαστήρια της Σκωτίας ή της Αγγλίας. Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2014, καθιστώντας την πικρή συζυγική τους σύγκρουση μία από τις πιο μακροχρόνιες που έχουν καταγραφεί. Τη στιγμή του θανάτου του ήταν ακόμη ανεπίλυτη.

Σύμφωνα με τους Times, ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός από μια οικονόμο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Durrants στο Marylebone του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Πρόσφατα είχε κηρύξει πτώχευση. Η εφημερίδα αναφέρει ότι έμενε σε καναπέδες μετά από τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε και οτι έμενε σε γιοτ φίλου του στα ελληνικά νησιά στις αρχές του μήνα.

Όμως, λόγω ανησυχίας για την ψυχική του υγεία, ο φίλος του κανόνισε πρόσφατα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επισκεφτεί μια κλινική. Αντί να πάει στην κλινική, ο Βίλιερς έκανε check in στο ξενοδοχείο Durrants την περασμένη Τετάρτη και αυτοκτόνησε την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τους Times.

Εξάδερφος της Καμίλα, ο αυτόχειρας είχε υποστηρίξει ότι καθώς αυτός και η εν διαστάσει σύζυγός του χώριζαν στη Σκωτία, ως εκ τούτου θα έπρεπε να επιλύσει τις οικονομικές τους διαφορές δικαστήριο της Σκωτίας. Αλλά οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου αποφάνθηκαν εναντίον του σε μια απόφαση ορόσημο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε στη συνέχεια ότι η κ Βίλιερς μπορούσε να προχωρήσει στην αίτησή της για διατροφή στην Αγγλία. Τον Μάρτιο του 2021 δικαστής ειχε κρίνει πως είχε πολλά χρέη και δεν έπρεπε να του ζητηθεί να καταβάλει διατροφή.

Το ζεύγος Βίλιερς είχε αποφανθεί είχε αφεθεί να «καταστραφεί οικονομικά» από την «τρομερή» δικαστική διαμάχη και οι δυό τους ήταν επίσης «ψυχολογικά κατεστραμμένοι». Όμως η πρώην σύζυγος έπεισε τις αρχές να ανατρέψουν την απόφαση στην έφεση.

Ο Βίλιερς είχε αρραβωνιαστεί την τραγουδίστρια της όπερας Χάιντι Ινς, αλλά εκείνη τελείωσε τη σχέση τους τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, με την 45χρονη γυναίκα να λέει μετά απο σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης:«Τελείωσε οριστικά. Χαίρομαι που δεν τον παντρεύτηκα επίσημα. Δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήταν όλο αυτό το διάστημα. «Υποτίθεται ότι είναι κύριος, αλλά δεν νομίζω ότι φέρθηκε πολύ καλά».

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νοικιασμένο εξοχικό του στο Tyninghame τον Νοέμβριο, αφού ένα δικαστήριο τους διέταξε να πληρώσουν 18.000 στερλίνες ως καθυστερημένο ενοίκιο, που ίσχυε κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Μετά την αναχώρησή τους από το East Lothian, μετακόμισαν στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία, όπου εκείνη είχε αγοράσει ένα μικρό διαμέρισμα το 2020 με σκοπό να το νοικιάζει σε παραθεριστές. Οι Times έγραψαν οτι ο αυτόχειρας είχε κηρύξει πρόσφατα πτώχευση και έμενε σε καναπέδες φίλων τη στιγμή του θανάτου του.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share