Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Μεσολόγγι

c685

Η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Μεσολόγγι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Μεσολογγίου το βράδυ του Σαββάτου, 27 Αυγούστου 2022 η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου με τα δυο του παιδιά, την Κατερίνα Κακοσαίου και τον Γιώργο Κακοσαίο.

Ήταν μια ακόμη μεγάλη συναυλία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των

πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Η προσέλευση του κόσμου για την συναυλία ήταν τεράστια καθώς το κοινό είχε συγκεντρωθεί στην είσοδο του συναυλιακού χώρου μια ώρα πριν την έναρξη, για να απολαύσει τον λαοφιλή ερμηνευτή και αυτή η μοναδική βραδιά ολοκληρώθηκε μετά τη μια τα ξημερώματα.
Με την ξεχωριστή φωνή του και την αυθεντική παρουσία του, ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε την χθεσινή βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες, με τις μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια καριέρα του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και νέα.
Πατέρας, γιος και κόρη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και χάρισαν στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά, τραγουδώντας για πάνω από τρεις ώρες, «απογειώνοντας» τους θεατές, που τραγουδούσαν και χόρευαν, ασταμάτητα.

c687

Ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος επέλεξε το Μεσολόγγι και για ολιγοήμερες διακοπές, ξεναγήθηκε μεταξύ άλλων στο Κήπο των Ηρώων και στην Πινακοθήκη δήλωσε γοητευμένος από την μοναδικότητα του τόπου μας και ανέφερε ότι το Μεσολόγγι είναι πλέον στην «καρδιά» του!

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, αφού καλωσόρισε τον ερμηνευτή και το πολυπληθές κοινό στο σύντομο χαιρετισμό ανέφερε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι σήμερα κοντά μας ένας σπουδαίος καλλιτέχνης με τα δύο ταλαντούχα παιδιά του. Ο στόχος μας φέτος ήταν να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά πολιτισμού και χαράς και το πετύχαμε χάρη σε όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια αυτή».

c686

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής, Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου κ.α.


29dytika.gr

Νεότερη Παλαιότερη