Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το αποκαλυπτικό ντοκουμέντο για τα «πέτρινα χρόνια» – «Με σκότωσαν κυριολεκτικά»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ξανά την ιστορία της ζωής της με τα δικά της λόγια, δημοσιεύοντας ένα ηχητικό απόσπασμα γεμάτο εξομολογήσεις

Η σούπερ σταρ της ποπ κυκλοφόρησε ένα ηχητικό κλιπ διάρκειας 22 λεπτών στο YouTube την Κυριακή (28/9) σχετικά με την «κακομεταχείριση» που βίωσε ως αποτέλεσμα της κηδεμονίας της και επίσης εξομολογήθηκε γιατί απέρριψε «πολλά χρήματα» για να κάνει μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Δεν κερδίζω τίποτα αν τα μοιράζομαι όλα αυτά», είπε η 40χρονη Σπίαρς. «Έχω προτάσεις να κάνω συνεντεύξεις με την Όπρα και με τόσους πολλούς ανθρώπους για πολλά πολλά χρήματα, αλλά είναι τρελό. Δεν θέλω τίποτα από αυτά».

Η τραγουδίστρια του «Hold Me Closer» επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην οικογένειά της στο ηχητικό ντοκουμέντο που διαγράφηκε έκτοτε, εξηγώντας ότι ένιωθε σαν να την είχαν εγκαταλείψει εν μέσω της αυστηρής κηδεμονίας.

«Με σκότωσαν κυριολεκτικά. Με πέταξαν μακριά», είπε η Σπίαρς. «Ένιωσα σαν να με πέταξε η οικογένειά μου. Έπαιζα για χιλιάδες ανθρώπους κάθε νύχτα στο Βέγκας, είχα τη συγκίνηση της ερμηνεύτριας, το γέλιο, ο σεβασμός… Ήμουν μηχανή. Ήμουν μια γα@ νη μηχανή, ούτε καν άνθρωπος σχεδόν. Ήταν τρελό»

Η νικήτρια των βραβείων Γκράμι επιβεβαίωσε επίσης τον προηγούμενο ισχυρισμό της ότι αναγκάστηκε να μπει σε κέντρο ψυχικής υγείας στις αρχές του 2019 επειδή αντιτάχθηκε σε χορευτική κίνηση σε μία από τις πρόβές της. Στο ηχητικό, περιέγραψε τις επεμβατικές συνθήκες μέσα στην εγκατάσταση, στις οποίες καταγγέλλει ότι έπρεπε να γδυθεί μπροστά σε άλλους και να παρακολουθήσει «μαχητικές» μορφές θεραπείας.

«Με έβαλαν σε μια αδαή ψυχική κατάσταση για να με κάνουν να νιώσω ότι τους χρειάζομαι», είπε, προσθέτοντας ότι φέρεται να της είπαν, «Αν δεν κάνεις αυτό που λέμε, θα σου δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό…»

Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να πει στο κοινό ότι αναζήτησε θεραπεία λόγω της ασθένειας του παχέος εντέρου του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες «έκλαιγε» για τον μπαμπά της και τότε κηδεμόνα της και την ομάδα της.

«Εγώ έλεγα “Γιατί το κάνετε αυτό;” είπε η τραγουδίστρια του “Stronger” που τους είπε, προσθέτοντας ότι τα τελευταία λόγια του Τζέιμι προς αυτήν φέρεται να ήταν: «Τώρα δεν χρειάζεται να πάς, αλλά αν δεν πας, θα πάμε σε δίκη και θα χάσεις. Έχω πολύ περισσότερους ανθρώπους στο πλευρό μου από εσένα. Δεν έχεις καν δικηγόρο, οπότε μην το σκέφτεσαι».

Η Μπρίτνεϊ περιέγραψε περαιτέρω τον έλεγχο που είχαν ο Τζέιμι και οι συεργάτες του επάνω της, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε βρισκόταν σε «μυστική σχέση» με έναν ανώνυμο άνδρα. «Μιλούσα με έναν άντρα και ήθελε απλώς να φύγει από τη χώρα μαζί μου. Τα είχαμε ετοιμάσει όλα για να φύγουμε και ήταν μια μυστική σχέση», είπε.

Η σταρ ισχυρίστηκε ότι είπε στην τότε βοηθό της την εποχή εκείνη: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν «Τι θα έκανε ο μπαμπάς μου αν έκανα κάτι λάθος;» Κι αν με έβρισκαν; Τι θα έκαναν;» … Και με κοίταξε και είπε: «Πλάκα μου κάνεις, Μπρίτνεϊ; Ο μπαμπάς σου δεν θα σου το έκανε ποτέ αυτό».

Η ποπ σταρ είπε, παρά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της, είναι «ειλικρινά πιο θυμωμένη» με τη μητέρα της, Λιν γιατί όταν οι δημοσιογράφοι της τηλεφωνούσαν, φέρεται να «κρυβόταν δήθεων αθώα» και δεν υπερασπιζόταν την κόρη της.

«Νιώθω ότι θα μπορούσε να μου είχε πάρει δικηγόρο σε κυριολεκτικά δύο δευτερόλεπτα», είπε η τραγουδίστρια. «Ο φίλος μου με βοήθησε να βρω κάποιον στο τέλος, αλλά κάθε φορά που ερχόμουν σε επαφή με μια εταιρεία, παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου και μου το έπαιρναν».

Ο Μάθιου Ρόσενγκαρτ, ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας που βοήθησε στην απελευθέρωση της Μπρίτνεϊ από την κηδεμονία τον Νοέμβριο του 2021, ερευνά τους ισχυρισμούς ότι ο Τζέιμι και η ομάδα του κατασκόπευαν τη σούπερ σταρ του πενταγράμμου.

«Πώς τα κατάφεραν να ξεφύγουν;» ακούγεται να λέει η Μπρίτνεϊ στο ηχητικό κλιπ της Κυριακής. «Πώς υπάρχει Θεός; Υπάρχει Θεός; … Το μοιράζομαι γιατί θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι είμαι απλά ένας άνθρωπος. Αισθάνομαι θύμα μετά από αυτές τις εμπειρίες και πώς μπορώ να τις διορθώσω αν δεν τις συζητήσω;»

Τον Φεβρουάριο, η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι η Μπρίτνεϊ ολοκληρώνει μία σημαντική συμφωνία για το «βιβλίο της ζωής της» ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων για να μοιραστεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία της. Οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας του “Toxic” αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη