Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη – Ο διάλογος με βοσκό

Έγκλημα στην Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη – Ο διάλογος με βοσκό


Έγκλημα στην Άρτα: Θέμα χρόνου η σύλληψη του φερόμενου δράστη του εγκλήματος στο Αστροχώρι

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας 

εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο άνδρας, αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του. Στις 5:00 το απόγευμα ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του

Ο δράστης είχε πάρει διαζύγιο με την 36χρονη η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου. Το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να


δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή.

Ο άνδρας καβγάδισε και στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε, όπως μεταδίδει το epiruspost. Φαίνεται ότι στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, την οποία δεν βρήκαν τα πυρά. Νεκρός ωστόσο είναι ο πατέρας της από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Ο άνδρας διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη