Βρετανία: Άνθρωποι κρεμιόντουσαν για μιάμιση ώρα στα 6 μέτρα μετά από βλάβη σε τρενάκι λούνα παρκ

Βρετανία: Συγγνώμη ζήτησαν οι ιδιοκτήτες ενός θεματικού πάρκου, μετά από την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν οι θαμώνες του, μένοντας κρεμασμένοι για

90 λεπτά στον αέρα

Το πάρκο Southport Pleasureland ζήτησε συγγνώμη για την περιπέτεια που έζησαν…στον αέρα 19 άτομα, σε μία μοιραία βόλτα. Συνολικά 19 άνθρωποι διασώθηκαν από το Rocket Coaster του λούνα παρκ και οι ιδιοκτήτες ζήτησαν συγγνώμη, καθώς ένα κορίτσι τραυματίστηκε και άλλα 18 άτομα «λαχτάρησαν» όταν το τρενάκι του λούνα παρκ στο οποίο επέβαιναν κόλλησε.

Ένα κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του όταν σταμάτησε λόγω βλάβης το τρενάκι…του τρόμου, περίπου στις 11:50 (τοπική ώρα) το Σάββατο (27/8). Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής διέσωσαν συνολικά 19 άτομα από τα βαγόνια.

Το θεματικό πάρκο είπε ότι «λυπάται για την αγωνία που προκλήθηκε» και πρόσθεσε ότι διεξάγεται ενδελεχής έρευνα. Η νεαρή κοπέλα ελέγχθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το θεματικό πάρκο είπε ότι όλοι οι έλεγχοι ρουτίνας συντήρησης είχαν πραγματοποιηθεί πριν ξεκινήσει η διαδρομή. «Η διαδρομή έκανε ακριβώς αυτό που είχε προγραμματιστεί με βάση τις ρυθμίσεις ασφαλείας της και σταμάτησε μόλις εντοπίστηκε σφάλμα», δήλωσε εκπρόσωπος του Southport Pleasureland.

«Κανείς δεν κινδύνευε να πέσει από τη διαδρομή, οι άμαξες ήταν ασφαλείς στην πίστα και ο διευθυντής επιχειρήσεων του πάρκου ανέβηκε αμέσως στη γέφυρα για να μιλήσει στους αναβάτες και να εξηγήσει ότι θα έβγαιναν από τη διαδρομή με ασφάλεια», συνέχισε.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη