Βόνιτσα: Συνελήφθη 26χρονος κατηγορούμενος για βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας

Η κοπέλα, που βρισκόταν στη Βόνιτσα για διακοπές, κατήγγειλε ότι ο δράστης την

εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις κοντά σε ένα μπαρ στην Πάλαιρο

Νεαρή Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν 26χρονο Έλληνα στην Πάλαιρο του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, προκαλώντας κινητοποίηση των αστυνομικών του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, η οποία κατέληξε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για βιασμό.

«Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας, ο κατηγορούμενος προχθές τα ξημερώματα, με την άσκηση σωματικής βίας, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη», αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Σε σημερινό της δημοσίευμα για το περιστατικό, η βρετανική εφημερίδα Sun αναφέρει ότι το θύμα είναι 24 ετών. Η κοπέλα, που βρισκόταν στη Βόνιτσα για διακοπές, κατήγγειλε ότι ο δράστης την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις κοντά σε ένα μπαρ στην Πάλαιρο. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα, η σεξουαλική επίθεση έγινε την Παρασκευή και ο άνδρας χρησιμοποίησε βία για να την αναγκάσει να υποκύψει στις ορέξεις του.


Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη