Ημέρα ποδηλασίας και στην Αιτωλοακαρνανία

 


Ιερή Πόλη Μεσολογγίου:

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου 2022 και της Παγκόσμιας

Ημέρας περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο για να προβάλουν τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου στη πόλη μας διοργανώνουν τον ποδηλατικό γύρο της πόλης την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.

• Εκκίνηση και Τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία (Μ. Μπότσαρη)
• Συνολικό μήκος διαδρομής περί τα 6 χιλιόμετρα και εκτιμώμενος χρόνος 30 έως 45 λεπτά
• Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για κάθε ηλικία και στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν καπέλα, χυμοί, νερά μετάλλια.


Αμφιλοχία:

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, κάνουμε ποδήλατο στην παραλία της Αμφιλοχίας και προωθούμε ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης αλλά και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας! Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και σας καλούν να πάρετε τα ποδήλατά σας και να έρθετε στην 3η Ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Λιμάνι της πόλης

Η Ποδηλατοβόλτα θα περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές, μια μήκους 2,5χμ για παιδιά (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα ή κηδεμόνα), με εκκίνηση στις 18:30 από το Λιμάνι Αμφιλοχίας και κατεύθυνση κυκλικός κόμβος, ανατολική πλαζ, αναστροφή κι επιστροφή στο Λιμάνι.

Η δεύτερη διαδρομή, μήκους 10χμ, ξεκινά στις 19:30 από το Λιμάνι Αμφιλοχίας και ακολουθεί τη διαδρομή Λιμάνι-κυκλικός κόμβος-κόμβος ΚΑΦΚΑ, αναστροφή κι επιστροφή για τερματισμό ξανά στο Λιμάνι.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τα ποδήλατά τους σε καλή λειτουργική κατάσταση για την αποφυγή απροόπτων και να φορούν κράνος προστασίας και, αν είναι εφικτό, ρούχα υψηλής ορατότητας με ανακλαστικές επιφάνειες.

29dytika.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share