Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είδε και ήξερε πολλά» – Είχε τυλιχθεί από ένα «τριγωνικό πλέγμα» θανάτου


 Οι δύο αδελφές, εν τέλει κρύβουν πολλά κι έχουν επιχειρήσει να συσκοτίσουν τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η Ίριδα, αναφέρει η εφημερίδα «Π»

Με ένα άρθρο-καταπέλτη για την υπόθεση της Πάτρας η εφημερίδα «Π» αναφέρει το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ότι η άτυχη Τζωρτζίνα «είδε, ήξερε πολλά κι έπρεπε να πεθάνει!».

«Η κατάθεση της ειδικευόμενης παιδιάτρου στην ανακρίτρια για όσα της είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αποκαλυπτικά. Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κορούλας της, σύμφωνα με την κατάθεση, ομολόγησε στην παιδίατρο ότι το 6,5 μηνών βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την Τζωρτζίνα, ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το είχε βρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, με βάση αλλεπάλληλες δηλώσεις της».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «οι δύο αδελφές κρύβουν πολλά κι έχουν επιχειρήσει να συσκοτίσουν τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η Ίριδα»

Η «Π» από τις 4 Απριλίου έχει καταγεγραμμένη και μια άλλη συγκλονιστική μαρτυρία, που προέρχεται από τον περίγυρό της οικογένειας Δασκαλάκη:
«Η Τζωρτζίνα όχι μόνο βρήκε νεκρή την αδελφούλα της, αλλά είχε δει κιόλας νωρίτερα τι συνέβη μέσα στην κούνια της κι έφυγε βίαια από τη ζωή το βρέφος»!

Η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει, έχοντας τον τρόμο στα μάτια της και είχε εξιστορήσει τι συνέβη από το βράδυ της Παρασκευής 19ης Φεβρουαρίου 2021 μέχρι το πρωινό της Κυριακής που εκείνη βρήκε την Ίριδα νεκρή.

Οι γονείς της Τζωρτζίνας γνωρίζουν για ποιο λόγο τις επόμενες μέρες ήταν ζωγραφισμένη η φρίκη στα μάτια της 9χρονης κι ενώ οι ημέρες λίγο πριν και αμέσως μετά τον θάνατο της Ιριδας ήταν φορτισμένες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη. Ο Μάνος ήθελε διαζύγιο και η Ρούλα «αντιστεκόταν», γιατί δεν ήθελε να τον χάσει. Από πολλές μαρτυρίες έχει προκύψει ότι είχε «ψύχωση» μαζί του και δεν διανοείτο το ενδεχόμενο να φύγει από τη ζωή της.

Εκείνες τις μέρες, σύμφωνα με αποκαλυπτική μαρτυρία στην «Π» μιας στενής φίλης της Ρούλας, ο Μάνος ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγό του. Η Ρούλα εξομολογήθηκε στη φίλη της ότι «ο Μάνος την έδερνε ανηλεώς μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας»!

Ενα τέτοιο γεγονός σε συνδυασμό με όσα είχαν δει τα ματάκια της 9χρονης κοπελίτσας εκείνο το κυριακάτικο πρωινό πάνω από την κούνια της Ιριδας, ίσως διευκολύνουν τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών να «ξεκλειδώσουν» για τα καλά τον τρόπο που το βρέφος πήγε στον άλλο κόσμο.

Για όσα συνταρακτικά είδε η Τζωρτζίνα, οι περιγραφές της, όπως μαρτυρούν όσοι μίλησαν μαζί της, ξεκινούν απ’ όταν έγινε η προσπάθεια ανάνηψης. Αντίθετα, για όσα είδε το πρωί δεν ήθελε να θυμάται, είχε ρίξει «μαύρη κουρτίνα» από τον τρόμο της, διότι διαισθανόταν τους κινδύνους που αντιμετώπιζε σαν ένα κοριτσάκι που «γνώρισε πολλά» και έπρεπε να πεθάνει. Και σαν ένα κοριτσάκι που είχε υποστεί πολλά.

Το Ανθρωποκτονιών αργά ή γρήγορα καλείται να επαληθεύσει ή όχι, αν η δύσμοιρη Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από ένα «τριγωνικό πλέγμα» θανάτου και κατά τα φαινόμενα είναι κοντά στη λύση του.

Πηγή Pelop

tromaktiko.gr

Νεότερη Παλαιότερη