Σπήλιος Λιβανός για την κατάργηση των ανισοτήτων και την ενίσχυση της νέας γενιάς αγροτώνΔείτε την σχετική δήλωση του  υπουργού  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:

" Η κατάργηση των ανισοτήτων, η ενίσχυση της νέας γενιάς αγροτών και η στήριξη της ανάπτυξης, είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του Στρατηγικού Σχεδίου της #Ελλάδας για τη νέα ΚΑΠ, το οποίο παρουσίασα σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της #Βουλής. Πρόκειται για Αναπτυξιακή ΚΑΠ με κοινωνικό πρόσωπο, δικαιοσύνη και στήριξη της νέα γενιάς.

Με την ενημέρωση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής, ολοκληρώνεται ουσιαστικά ένας μακρύς κύκλος διαλόγου πάνω στη νέα ΚΑΠ. Στο πλαίσιο της διαβούλευσης που έκανε το ΥΠΑΑΤ και η οποία έγινε με τον συντονισμό του αρμόδιου Γραμματέα κ. Κ. Μπαγινέτα, οργανώθηκαν 13 Συνδιασκέψεις στις αντίστοιχες Περιφέρειες της χώρας με περίπου 100 ώρες διαβούλευσης εκπροσώπων των παραγωγών, συνεταιριστών και επιχειρηματιών του αγροδιατροφικού τομέα καθώς και εκπροσώπους της #Αυτοδιοίκησης. Κλήθηκαν 1948 και συμμετείχαν 1.400 εκπρόσωποί τους με φυσική παρουσία, ενώ σε όλες τις συνδιασκέψεις υπήρχε η δυνατότητα ψηφιακής συμμετοχής."

Σπήλιος Λιβανός

Νεότερη Παλαιότερη