Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η : ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (περί εκλογών για ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ)


 ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ          
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΥ

                                    Α  Ν   Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η 

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 διεξάγεται ο

πρώτος γύρος εκλογής Προέδρου του ΚΙΝΑΛ απ’ τη βάση των μελών και φίλων μας.  

Υποψήφιοι πρόεδροι είναι:

 Ανδρουλάκης Νίκος

 Γερουλάνος Παύλος   

 Καστανίδης Χάρης

 Λοβέρδος Ανδρέας

 Παπανδρέου Γιώργος

 Χρηστίδης Παύλος

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2004 και είναι εγγεγραμμένοι στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους και είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος Αλλαγής ή όσοι εγγραφούν μέλη ή φίλοι κατά την ημέρα της ψηφοφορίας. Για την ταυτοποίησή τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Όσοι είναι γεννηθέντες το 2005 (είναι δηλαδή 16 ετών), για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει, εκτός από την ταυτότητα και την αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου, να καταθέσουν και εκτυπωμένο πιστοποιημένο ΑΜΚΑ από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ.

Για τους πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, εκτός από το έντυπο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο) θα πρέπει απαραίτητα, εκτός από την αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου, να καταθέσουν και εκτυπωμένο πιστοποιητικό ΑΜΚΑ από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στον πρώτο γύρο, οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού διευκολύνονται.

Εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου 2021, θα επαναληφθεί η διαδικασία σε δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο πρώτων την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την οποία δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν ήδη ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών (5/12/2021), με βάση το σχετικό μητρώο ψηφισάντων που θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Όλοι οι ψηφοφόροι καταθέτουν το ποσό των 3 ευρώ (μόνο στον πρώτο γύρο στις 5 Δεκεμβρίου 2021) για την κάλυψη των εξόδων της εκλογικής διαδικασίας, το οποίο εισπράττεται από τον γραμματέα της Εφορευτικής Επιτροπής.

Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Στο Θέρμο εκλογικό κέντρο θα είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη. 

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 07.00 το πρωί ως τις 19.00 το απόγευμα. 

Γενική Επισήμανση: για να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα των εκλογών και καθυστερήσεις για την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής μέλους ή φίλου η αίτηση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής και συνίσταται για όσους δεν είναι μέλη του Κινήματος η εκτύπωσή της και η συμπλήρωσή της πριν προσέλθουν οι ψηφοφόροι στα εκλογικά τμήματα.  

Θέρμο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Νεότερη Παλαιότερη