Συνταγές ομορφιάς με λεμόνι

Τα ενεργά συστατικά που βρίσκονται στο λεμόνι βοηθούν στη μείωση των... προβλημάτων του δέρματος, όπως τα σκοτεινά σημεία, η μελάγχρωση, τα μαύρα στίγματα, τα σπυράκια, η ακμή και πολλά άλλα.

1. Λεμόνι για Ξηρό Δέρμα:Εάν πάσχετε από το ξηρό και δέρμα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το λεμόνι και το μέλι. Το μέλι είναι ένα φυσικό ενυδατικό, το οποίο προσελκύει την υγρασία και κάνει το δέρμα σας απαλό και εύπλαστο. Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι. Σε αυτό, προσθέστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο και ανακατέψτε καλά .Βουτάμε μπάλες βαμβακιού σε αυτό το μείγμα και εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπό. Κρατήστε το για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

2. Λεμόνι για λιπαρό δέρμα:

Η υπερβολική παραγωγή σμήγματος οδηγεί σε μια ελαιώδες χροιά. Λεμόνι και multani mitti (Multani Mitti - απομακρύνει τις ακαθαρσίες και τις μολυντικές ουσίες σε βάθος, Ορυκτή Λάσπη - βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και διατηρεί το δέρμα φρέσκο), απορροφά το λάδι και φωτίζει τον τόνο του δέρματος. Αναμείξτε 2 κουταλάκια του γλυκού multani mitti και 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Ετοιμάστε την πάστα, προσθέτοντας μερικές σταγόνες ροδόνερο. Εφαρμόστε το ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Ξεπλύνετε με κρύο νερό όταν στεγνώνει.

3. Λεμόνι για το ευαίσθητο δέρμα: Εάν πάσχετε από ηλιακά εγκαύματα και συχνά εξανθήματα, τότε η χροιά του δέρματος σας είναι ευαίσθητη. Το πηγμένο γάλα για τυρί βοηθά να απαλύνει τη φλεγμονή και τα εξανθήματα στο πρόσωπό σας, ενώ το λεμόνι φωτίζει τον τόνο του δέρματος. Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού πηγμένο γάλα για τυρί και 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Προσθέστε μερικές σταγόνες ροδόνερο και 1-2 σταγόνες σανταλόξυλου στην πάστα. Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Κρατήστε το για 10 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Via
Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη