Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο;

η σκληρή πραγματικότητα

1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένος είναι ο σκύλος οταν σε βλέπει. 2. Τα σκυλιά δεν παρεξηγιούνται αν τα
φωνάξεις με το όνομα άλλου σκύλου. 
3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.
 4. Οι γονείς του σκύλου δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη. 5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή. 6. Δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένεις τον σκύλο σου να ετοιμαστεί, για να βγείς εξω. Είναι έτοιμος 24 ώρες το 24ωρο. 7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι εχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος. 8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα. 9. Ο σκύλος δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, "Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?" 

10. Αν το σκυλί σου γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις. 11. Ο σκύλος θα σε αφήσει να του βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει ως διεστραμμένο. 12. Αν ο σκύλος σου μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλου σκύλου, δεν τρελλαίνεται. Απλώς του φαίνεται ενδιαφέρον. 13. Στα σκυλιά αρέσει να κάνουν βόλτες στην καρότσα του φορτηγού. Και το καλύτερο από όλα: 14. Αν ο σκύλος σου φύγει, δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα. Και για να κάνετε την δοκιμή: Κλείδωσε στο πορτμπαγκαζ την γυναίκα σου και τον σκύλο σου, για μιά ώρα. Άνοιξε και δες ποιός είναι πιό χαρούμενος όταν σε δεί.

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη