5 φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα!

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα πιτυρίδας, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ότι πρόκειται για έναν… εφιάλτη... Η πιτυρίδα, οφείλεται στη σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, ωστόσο ακόμη
και οι ειδικοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι αυτό που την προκαλεί. Διαβάστε 5 έξυπνους τρόπους που θα σας βοηθήσουν, αν όχι να απαλλαγείτε, να περιορίσετε το πρόβλημα! Βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι Βουρτσίζετε συχνά τα μαλλιά σας από το αυχένα προς την κορυφή του κεφαλιού και κάνετε στη συνέχεια μασάζ με τα δάκτυλά σας, για να ενισχύσετε περαιτέρω την κυκλοφορία. 

Αυξήστε την πρόσληψη σε βιταμίνη Α Αν νιώθετε το δέρμα στο κεφάλι σας ξηρό και έχετε έντονη φαγούρα, τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι σας λείπει βιταμίνη Α ή βιοτίνη. Τη βιταμίνη Α θα τη βρείτε στα καρότα και το συκώτι, ενώ τη βιοτίνη στους ηλιόσπορους και το συκώτι. Προσέξετε τη διατροφή σας Αυξήστε στη διατροφή σας τα ωμά λαχανικά και τα φρούτα, προκειμένου να ελέγξετε σε μεγάλο βαθμό την πιτυρίδα. 

Μην υποτιμάτε τα βότανα Βότανα όπως η αχιλλεία η χιλιόφυλλος και το καστορέλαιο ίσως σας βοηθήσουν. Κρατάτε το κεφάλι σας καθαρό Αν προτιμάτε τις φυσικές μεθόδους, τότε το αδιάλυτο έλαιο καρύδας είναι αυτό που ψάχνετε. Κάντε μασάζ με το λάδι και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη