Αν αυτό δε λέγεται ευκολία, τότε ποιο λέγεται
ΥΛΙΚΑ
50 γρ. ζάχαρη
2 κ.γ. κανέλα σκόνη
ψωμί για τοστ 2 φέτες
30 γρ. βούτυρο
120 γρ. σοκολάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Χρόνος Προετοιμασίας
5?
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
1 άτομο
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη. Βάζουμε το ψωμί του τοστ να ψηθεί στην τοστιέρα μέχρι απλά να ζεσταθεί και να γίνει επιφανειακά τραγανό. Αμέσως τις αλείφουμε και από τις 2 πλευρές με βούτυρο και πασπαλίζουμε καλά με το μείγμα ζάχαρης και κανέλας.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε μερικά κομμάτια σοκολάτας στη μια φέτα του τοστ καλύπτουμε με τη δεύτερη και τοποθετούμε το τοστ στο τηγάνι ώστε να ψηθεί καλά από κάθε πλευρά περίπου για 1-2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Φάτε αμέσως όσο είναι ζεστά.
Πηγή
Via
ΥΛΙΚΑ
50 γρ. ζάχαρη
2 κ.γ. κανέλα σκόνη
ψωμί για τοστ 2 φέτες
30 γρ. βούτυρο
120 γρ. σοκολάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Χρόνος Προετοιμασίας
5?
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
1 άτομο
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη. Βάζουμε το ψωμί του τοστ να ψηθεί στην τοστιέρα μέχρι απλά να ζεσταθεί και να γίνει επιφανειακά τραγανό. Αμέσως τις αλείφουμε και από τις 2 πλευρές με βούτυρο και πασπαλίζουμε καλά με το μείγμα ζάχαρης και κανέλας.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε μερικά κομμάτια σοκολάτας στη μια φέτα του τοστ καλύπτουμε με τη δεύτερη και τοποθετούμε το τοστ στο τηγάνι ώστε να ψηθεί καλά από κάθε πλευρά περίπου για 1-2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Φάτε αμέσως όσο είναι ζεστά.
Πηγή
Via