Έχω φοβερές απόψεις...

και όχι μόνο... Τι δουλειά κάνεις; Είμαι ερευνητής. Και τι ψάχνεις; Δουλειά. Γιαγιά δεν πεινάω. Φάε, αδυνάτισες. Γιαγιά με πονάει το κεφάλι. Φάε,αδυνάτισες Γιαγιά δεν μου κάθεται καμία γκόμενα.... Φάε,αδυνάτισες Παύεις να είσαι παιδί, μόνον όταν αρχίσεις να ανησυχείς για τους γονείς σου περισσότερο απ' ότι αυτοί για σένα... Τι κάνεις μαν? Εδώ μιλάω με ένα Τούρκο! Και τι σουλεειμαν? Που πας με αυτό το βόδι... ??? Σκύλος είναι... Στο σκυλί μίλησα...! Είστε και μερικές που βάφεστε τόσο διακριτικά τα πρωϊνά, σα να έχετε επιζήσει από έκρηξη σε εργοστάσιο της Βιβεχρώμ. Ο ελληνικός irish coffee είναι τσίπουρο με φρεντο. Όταν βαριέμαι πάω στην πολεοδομία 1 φωτογραφία μου με μαγιό κ 1 πιστοποιητικό γέννησης και λέω ότι θέλω άδεια για να χτίσω κορμί. Καλησπέρα , θέλω να αφιερώσω το "Σε έχω βρει και σε χάνω" Έγινε! που το αφιερώνετε? Στο WIFI του γείτονα

Ποιο είναι το τηλέφωνό σου? To iphone... Για το νούμερο ρωτάω. Αααα,το 5 Για να πετύχει μια σχέση πρέπει να είσαι ερωτευμένος, να δείχνεις κατανόηση και να σβήνεις τα inbox,sms κλπ Η Τουρκία διεκδικεί κάπου 30 νησιά.

Ευτυχώς δεν είναι μέσα η Μύκονος

Εχουμε και καλοκαίρι και ανησύχησα Πήγα σε ATM να βγάλω λεφτά και μου λέει δεν έχει. Και ρωτάω εγώ τώρα.Για τον προυγουμενο πως είχε?

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη