16 πράγματα που μόνο οι πολύ ειλικρινείς άνθρωποι καταλαβαίνουν

για όσους δεν φοβούνται να πουν ανοιχτά τη γνώμη τους.

Η ειλικρίνεια μπορεί να είναι σκληρή ορισμένες φορές, αλλά αυτό δεν πρέπει να σταματά κανέναν από το να την διατυπώνει.

Εάν είστε από τους ανθρώπους που δεν φοβούνται να πουν ανοιχτά τη γνώμη τους και δεν μπορείτε να την κρατήσετε για τον εαυτό σας, τότε σίγουρα θα ταυτιστείτε απόλυτα με τα παρακάτω 16 πράγματα. 

1. Την ανακούφιση που νιώθει κανείς όταν λέει σε κάποιον αυτό που σκέφτεται πραγματικά. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το συναίσθημα. 2. Την αξία ενός κοπλιμέντου. Δεν χρειάζεται να είναι όλα πάντα τέλεια. 3. Το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγες περιπτώσεις που μπορεί να πει κανείς ένα μικρό, αθώο ψέμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πεις ψέματα για να γλιτώσεις από μία κατάσταση όπου είσαι ένοχος, ακόμα κι αν βρεθείς σε δυσάρεστη θέση. 4. Όταν είστε ότι τόσο ειλικρινείς που οι άλλοι νομίζουν ότι αστειεύεστε (αλλά όχι). 

5. Πολλές φορές χτυπάτε ευαίσθητες χορδές. 6. Δεν μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό όταν ένας φίλος σας παίρνει μία κακή απόφαση. Για εσάς, οι καλοί φίλοι μοιράζονται τους προβληματισμούς τους ανοιχτά. Τώρα, εάν πρόκειται να εφαρμόσουν αυτά που λέτε, αυτό είναι άλλο θέμα. 7. Δεν χρειάστηκε ποτέ να καλοπιάσετε κανέναν. 8. Νιώθετε άνετα να δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας. 9. Η δύναμη του να μην λέτε συνέχεια συγγνώμη. 10. Οι φίλοι σας, σας συμβουλεύονται επειδή γνωρίζουν ότι θα τους πείτε την αλήθεια και όχι αυτό που θέλουν να ακούσουν.

 11. Όλοι γνωρίζουν τι γνώμη έχετε. 12. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να μην εκφράσετε το πως νιώθετε, το πρόσωπό σας θα σας προδώσει. 13. Το να προσπαθείτε να πείτε τα πράγματα «με τρόπο» είναι βασανιστήριο για εσάς. 14. Συχνά σας βρίζουν. 15. Το συναίσθημα που νιώθετε όταν πραγματικά το έχετε παρατραβήξει. 16. Ξέρετε ότι οι γύρω σας σέβονται την άποψή σας, επειδή δεν λέτε πράγματα που δεν εννοείτε. Και αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα!

huffingtonpost

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη