Το lifting

Θέλω να κάνω την επέμβαση μια και έξω

Μια κυρία επισκέπτεται τον γιατρό της καθώς ενδιαφέρεται να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο. Λοιπόν, λέει ο γιατρός, μπορώ να σας κάνω το λίφτινγκ, αλλά θα πρέπει να με επισκεφτείτε πάλι σε έξι μήνες για παρακολούθηση. Α, όχι, απαντάει η κύρια.

Θέλω να κάνω την επέμβαση μια και έξω. Δεν θέλω να ξαναέρθω. Ο γιατρός το σκέφτεται για λίγο, και της προτείνει : Υπάρχει μια νέα μέθοδος , σύμφωνα με την οποία τοποθετείτε μια βίδα στο κεφάλι σας.

Έτσι, όποτε εμφανίζονται ρυτίδες, απλά γυρίζετε λίγο την βίδα, η οποία τραβάει πάλι την επιδερμίδα και οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Αυτό είναι! απαντάει η κύρια, ας το κάνουμε έτσι. Μετά από έξι μήνες η κύρια ξανα πηγαίνει στο γιατρό. Πως πάει η μέθοδος; ρωτάει ο γιατρός. Χάλια! απαντάει η κύρια. Ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανα ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημα; ρωτάει ο γιατρός. Μα κοίταξε τις σακούλες κάτω από τα μάτια μου! Ούρλιαξε η κύρια. Κυρία μου, απαντάει ο γιατρός, αυτά δεν είναι σακούλες, είναι τα στήθη σας. Και αν δεν αφήσετε ήσυχη τη βίδα, σύντομα θα αποκτήσετε και μούσι…!

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη