Οι 6 ασκήσεις γιόγκα που σε αδυνατίζουν πραγματικά [photos]

Η γιόγκα υπάρχει για να ηρεμείς. Η γιόγκα υπάρχει για να είσαι ευλύγιστη. Η γιόγκα υπάρχει για να γραμμώνεις. 3 στα τρία σωστά...

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Τα οφέλη της δεν σταματάνε στην ευλυγισία, στην αντοχή και τη γράμμωση. Με τη γιόγκα μπορείς να κάψεις και θερμίδες- μέχρι και 600 την ώρα-, αν επικεντρωθείς στις παρακάτω 6 υψηλής δυσκολίας στάσεις: Σανίδα Το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο αν ισορροπήσεις στο ένα χέρι ή το ένα πόδι. Όσο πιο πολύ κάτσεις στη σανίδα, τόσο το καλύτερο- από 30'' μέχρι 5'-. Καρέκλα Το tip: Ρούφηξε τον αφαλό για να μην λυγίζει η μέση. Ρίξε όλο το βάρος στις φτέρνες και βεβαιώσου ότι δεν γέρνεις. Μέχρι να πεις "σαβάσανα" οι γλουτοί έχουν αρχίσει να παίρνουν "φωτιά".

Σανίδα με λυγισμένα χέρια (Chaturanga) Mε λυγισμένους τους αγκώνες σε κλίση 90 μοιρών ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει. Κρατήσου σ' αυτή τη στάση για 15-20'' και επανάλαβε όσο αντέχεις. Αποτελεσματική όσο τα push-ups. Γέφυρα Άλλο ζόρι από 'δω. Καις θερμίδες και σμιλεύεις τους γλουτούς. Μένεις στη στάση αυτή για 5-10 αναπνοές και επαναλαμβάνεις 3 φορές. Πολεμιστής Ι Τα squads στη γιόγκα γίνονται κυρίως στη στάση του πολεμιστή. Εδώ χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να παραμείνεις σε ισορροπία, ιδρώνεις και άρα χάνεις βάρος.

Δελφίνι Ακόμα πιο δύσκολη από τον Κάτω Σκύλο, η στάση Δελφίνι. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη