Τα 9 αντικείμενα που πρέπει να έχετε στη χειραποσκευή σας όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο

Έχετε προγραμματίσει κάποιο υπερατλαντικό ταξίδι ή μήπως φοβάστε τις πτήσεις με τα αεροπλάνα; Δείτε ποια αντικείμενα πρέπει να...

συμπεριλάβετε στη χειραποσκευή σας, έτσι ώστε η πτήση σας να περάσει τόσο ευχάριστα και γρήγορα που δεν θα καταλάβετε πότε τελείωσε κιόλας! 1. Φουσκωτό μαξιλάρι. Ένα άνετο, μικρό μαξιλάρι πάντα αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν ευχάριστο υπνάκο μέσα στο αεροπλάνο. Έχετε μαζί σας ένα, λοιπόν, έτσι ώστε και να περάσετε τον χρόνο σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο και να είστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι από την αεροπορική εταιρεία θα σας παράσχουν κάποιο μαξιλάρι.

2. Μάσκα ύπνου. Και πάλι για την διευκόλυνσή σας στο θέμα του ύπνου. Μία μάσκα πρέπει να βρίσκεται πάντα στη χειραποσκευή σας καθώς τα φώτα της καμπίνας δεν κλείνουν τις ώρες που εσείς ενδεχομένως θα νυστάξετε, αλλά ακόμη κι αν τύχει αυτά τα δύο να συγχρονιστούν ο διπλανός σας μπορεί να θέλει να διαβάσει το βιβλίο του και έτσι να έχει ανοιχτό το φωτάκι του.

3. Ωτοασπίδες. Για να μπορείτε να απολαύσετε την ησυχία σας ή τον ύπνο σας και να μην ενοχλείστε από τα κλάματα των μωρών, τις δυνατές ομιλίες των συνταξιδιωτών σας ακόμη και το θόρυβο των κινητήρων του αεροπλάνου ένα ζευγάρι ωτοασπίδες θεωρούνται σωτήρια λύση. Μάλιστα, κάποιες από αυτές όχι μόνο μειώνουν το θόρυβο αλλά βοηθάνε και στη μείωση του πόνου των αυτιών κατά τις αλλαγές του υψομέτρου.

4. Υγρά μαντηλάκια. Δεν θέλετε να γνωρίζετε πόσα μικρόβια υπάρχουν στο ανοιγοκλειόμενο τραπεζάκι μπροστά σας, στην οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας, ακόμη και στα χερούλια της θέσης σας. Έχετε, λοιπόν, πάντα μαζί σας υγρά μαντηλάκια για να κάνετε ένα πέρασμα σε όλα αυτά και να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς δεύτερες σκέψεις! Ειδικά όσοι από εσάς έχετε θέμα με την καθαριότητα και την υγιεινή.

5. Βιβλία- Περιοδικά. Μπορεί η ψυχαγωγία μέσω ηλεκτρονικών μέσων τις μέρες μας να βρίσκεται στο απόγειο, ωστόσο ένα βιβλίο, ένα περιοδικό ακόμη και ένα σταυρόλεξο αποτελούν ιδανική λύση, ειδικότερα στην περίπτωση που ξεμείνετε από μπαταρία...

6. Βοηθήματα ύπνου. Αν είστε από εκείνους που δυσκολεύεστε κατά την διάρκεια των αεροπορικών ταξιδιών να κοιμηθείτε ζητήστε από τον γιατρό σας να σας προτείνει το ιδανικό βοήθημα ύπνου. Μην το πάρετε, ωστόσο, πρώτη φορά στον αέρα γιατί δεν θα ξέρετε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός σας!

7. Τσίχλες. Μια ωραία ζουμερή τσίχλα εκτός του ότι μπορεί να ανακουφίσει την πίεση που νιώθετε στα αυτιά σας κατά την αλλαγή του υψομέτρου, χαρίζει, επιπλέον, δροσερή αναπνοή μετά το γεύμα ή τον υπνάκο κατά την διάρκεια της πτήσης.

8. Τρόφιμα και νερό. Έχετε μαζί σας τα σνακ της αρεσκείας σας τα οποία θα προμηθευτείτε αφού περάσετε τον έλεγχο του αεροδρομίου. Το φαγητό κατά την διάρκεια της πτήσης μπορεί να μην είναι της αρεσκείας σας, γι αυτό έχετε ένα back up πλάνο έτσι ώστε να μην πεινάσετε.

9. Σάλι ή ένα μεγάλο μαντήλι. Οι χρήσεις του είναι αρκετές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κουβέρτα, ως σκέπαστρο για να μην σας ενοχλεί το φως (σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας μάσκα ύπνου), ακόμη και ως μαξιλάρι.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη