Παναγιώταρος: Καμία συμπάθεια προς την Τουρκία και τον τουρκικό λαό

Παναγιώταρος: Καμία συμπάθεια προς την Τουρκία και τον τουρκικό λαό div class="addthis_sharing_toolbox" data-description="

Νέο παραλήρημα μίσους από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Την ώρα που συγκλονισμένος ο κόσμος παρακολουθούσε με παγωμένο βλέμμα τις εικόνες από το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης..." data-title="Παναγιώταρος: Καμία συμπάθεια προς την Τουρκία και τον τουρκικό λαό" data-url="http://www.topontiki.gr/article/175705/panagiotaros-kamia-sympatheia-pros-tin-toyrkia-kai-ton-toyrkiko-lao"> Νέο παραλήρημα μίσους από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Την ώρα που συγκλονισμένος ο κόσμος παρακολουθούσε με παγωμένο βλέμμα τις εικόνες από το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ο Ηλίας Παναγιώταρος βρήκε ευκαιρία και από το βήμα της Ολομέλειας, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους εκπροσώπους των κομμάτων που εξέφρασαν την συμπάθεια τους και και τα συλλυπητήρια τους προς την τουρικική πλευρά, ξεκίνησε το εθνικιστικό κήρυγμα φόβου και μίσους.

Εμείς δεν εκφράζουμε καμία συμπάθεια προς την Τουρκία και τον τουρκικό λαό. Όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί. Όταν χρόνια τώρα υπέθαλπε, εξόπλιζε και εκπαίδευε τους ισλαμιστές, για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές της, των Αμερικανών, των Σαουδαράβων και άλλων εις βάρος της νομιμότητας, είτε στη Συρία, είτε στο Ιράκ, είτε στο Αφγανιστάν είτε αλλού, ήταν ωραία.Τώρα που το πρόβλημα γύρισε μπούμερανγκ σε βάρος τους, δεν είναι ωραία”, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Και συνέχισε λέγοντας πως “επίσης, δεν μπορούμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας προς ένα έθνος που για σαράντα δύο χρόνια κατέχει τη μισή περίπου Κύπρο μας, για ένα έθνος που τα τελευταία δύο χρόνια ισοπεδώνει στην κυριολεξία τα κουρδικά χωριά και πόλεις. Όποιος θέλει να το διαπιστώσει, μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και να δει τι γίνεται. Άρα, δεν εκφράζουμε καμία συμπάθεια προς αυτούς”…

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη