Αλέξης Τσίπρας: Βλάκας ή απλά ανίκανος;;

AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ…» Δεν έχω αποφασίσει τι είναι τελικά ο Τσίπρας, αλλά έχω καταλήξει στα εξής δύο: Είτε είναι βλάκας ή ανίκανος. Δε γίνετε σε μόλις ένα χρόνο να έχει καταφέρει να κάνει περισσότερα κακά από ότι οι άλλοι σε 40. Δε γίνετε! Και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει ατάραχος το «έργο» του. Συνεχίζει να καταστρέφει την οικονομία, νέοι άνθρωποι συνεχίζουν τα μεταναστεύουν, επιχειρήσεις κλείνουν με την απαράδεκτη φορο-καταιγίδα του, συνεχίζει να δίνει αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους (τους ίδιος δημοσίους υπαλλήλους που δήθεν ευθυνόντουσαν για την κρίση – αλλά είπαμε, φτιάχνει ο Τσίπρας τον κομματικό του στρατό), και η Ελλάδα μετατρέπετε σιγά αλλά σταθερά σε Ισλαμαμπάντ, αφού πλέον όλοι βλέπουν ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι τελείως ανίκανοι να προστατέψουν τα σύνορά μας και έτσι ετοιμάζονται να μας διώξουν από τη ζώνη του Σένγκεν. Τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή για να καταλάβουμε όλοι ότι είναι τελείως ανίκανος και είναι ώρα να πάει σπίτι του;;; Εγώ, για άλλη μία φορά, θα αναφέρω τις προτάσεις μου για λύση του λαθρομεταναστευτικού/προσφυγικού: Αν όντος δε θέλετε νεκρούς στο Αιγαίο, και αν όντος θέλετε να σταματήσετε το λαθρεμπόριο ανθρώπων, τα πράγματα είναι απλά: 1. Κλείστε τα σύνορα.

2. Ξεκινήστε περιπολίες στο Αιγαίο.

3. Βγάλτε ανακοίνωση ως επίσημο κράτος ότι ο διάδρομος «Αιγαίο» έχει κλείσει οριστικά. Μπορείτε να πάρετε ιδέα από την Αυστραλία, που ως επίσημο κράτος έβγαλε το παρακάτω βίντεο. Δείτε το βίντεο για να πάρετε ιδέες. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έβαλε τον Διοικητή του Στρατού να πει στους παράνομους μετανάστες ότι: οι δουλέμποροι τους λένε ψέματα και ότι η Αυστραλία δε θα γίνει πατρίδα τους. Τα καράβια που θα προσπαθήσουν να πλησιάσουν, θα γυρίσουν πίσω! Τόσο απλά! Κάντε και το σεις. 4. Απαιτήστε από τους «συμμάχους» μας (Ευρώπη και την Αμερική) να δημιουργηθούν τα HotSpots στην Τουρκία, στην Συρία και σε Αμερικανικές βάσεις της περιοχής. (Τόσες υπάρχουν στη γύρω περιοχή). 5. Απαιτήστε να βγάλει ανακοίνωση η επίσημη Ευρώπη, ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες, για να μην διακινδυνέψουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους, θα πρέπει να κατευθυνθούν στα HotStop αυτά. 6. Φτιάξτε φυλλάδια, όπως αυτά που μοιράζονται στην Τουρκία, με οδηγίες με το πώς θα φτάσουν οι πρόσφυγες και μετανάστες εκεί. 7. Κάντε καταγραφή των ανθρώπων και στη συνέχεια μοιράστε τους πρόσφυγες σε όλες τις χώρες που θα δηλώσουν πρόθυμοι να τους δεχτούν, και που έχουν τη δυνατότητα να τους δεχτούν βάση των οικονομικών κάθε χώρας. Αν η Σαουδική Αραβία θέλει μερικούς πρόσφυγες, γιατί να μην πάνε οι άνθρωποι; Ο σκοπός δεν είναι να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια, άρα επιλογή τελικού προορισμού, δε θα έπρεπε να υπάρχει. Αν το κάνετε ξεκάθαρο αυτό, είμαι βέβαιος ότι ο αριθμός αυτών που προσπαθούν να ξεφύγουν, θα μειωθεί δραστικά. 8. Όσοι είναι οικονομικοί μετανάστες (και όχι πρόσφυγες), θα συμπληρώσουν τα κατάλληλα έγγραφα και θα περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεσή τους. 9. Όσοι δε ζητήσουν άσυλο, θα επιστρέψουν στις χώρες τους. Πριν από αυτά όμως, θα πρέπει να απαντήσετε μία απλή ερώτηση: Θέλετε όντος να μην υπάρχουν νεκροί στο Αιγαίο ή θέλετε να Ισλαμποιήσετε την Ευρώπη; Γιατί αν όντος θέλετε να μην υπάρχουν νεκροί στο Αιγαίο, τότε μόνο με τα παραπάνω θα επιτευχθεί. Όπως ο φράχτης στον Έβρο σταμάτησε τις ροές παράνομων μεταναστών, έτσι και απαγόρευση στο Αιγαίο θα σταματήσει τους πνιγμούς. Αν όμως ο σκοπός σας είναι η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης (και μαζί της Ελλάδας φυσικά), τότε σταματήστε να είστε υποκριτές και πείτε το στον κόσμο.

Ναυλώστε αεροπλάνα κατευθείαν στη Μέση Ανατολή και φέρτε τους εδώ. Ας σταματήσετε επιτέλους να μας χρησιμοποιείται ως αντικείμενα για να δικά σας άρρωστα σχέδια. Τυπώστε χρήματα, συμπληρώστε μηδενικά στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, και σταματήστε να μας δολοφονείτε. Εξάλλου, αυτό στην ουσία θέλετε, να μεγαλώσετε τις περιουσίες σας. ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ STROUTHOKAMILOS ΠΗΓΗ

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη