Μια γυναίκα στην Ινδία ισχυρίζεται πως τραυματίστηκε από ... Θα μείνετε άφωνοι!

Μια 60χρονη γυναίκα από την Ινδία φέρεται να τραυματίστηκε από παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα που είχαν το μέγεθος μπάλας και έπεσαν από... τον ουρανό.

Ακούγεται σαν σατιρική είδηση ή φάρσα, αλλά σύμφωνα με τον Ιndependent και εκτενές ρεπορτάζ στους Times της Ινδίας το απίθανο περιστατικό μάλλον συνέβη και ίσως υπάρχει και εξήγηση.

Η Rajrani Gaud, η οποία ζει στο χωριό Aamkhoh στην περιοχή Sagar της Ινδίας, ήταν τυχερή που απλά τραυματίστηκε και δεν έχασε τη ζωή της από τη στερεή μάζα των παγωμένων περιττωμάτων και ούρων που προσγειώθηκαν στην άκρη ενός σπιτιού.

Οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την προέλευση του κατεψυγμένου κομματιού αλλά το πιθανότερο είναι κάποια τουαλέτα αεροπλάνου να υπέστη διαρροή και από εκεί να δημιουργήθηκε το απόβλητο που πάγωσε και άρχισε την απότομη προσγείωση του στη γη.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους The Times of India πως ήταν λίγα μέτρα μακριά από τη συντριβή και είδε όλο το περιστατικό ενώ η εφημερίδα δημοσίευσε και το κομμάτι στα χέρια δύο αντρών.

" Τα παιδιά και οι χωρικοί είδαν την πτώση και στη συνέχεια ακούσαμε τις κραυγές της γυναίκας. Τρέξαμε προς το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο," αναφέρει η μαρτυρία του δασκάλου. "Η σφαίρα πάγου προσέκρουσε αρχικά στην οροφή και μετά αναπήδησε και χτύπησε τη γυναίκα" αναφέρουν μαρτυρίες.

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας δεν θεωρεί το περιστατικό αρκετά σοβαρό για να κάνει έρευνα, αλλά ανεξάρτητοι ντόπιοι ερευνητές προσπαθούν μόνοι να λύσουν το μυστήριο. Αντίστοιχα περιστατικά όπου ανθρώπινα απόβλητα πέφτουν από αεροπλάνα είναι σπάνια, αλλά έχουν συμβεί.

"Μερικές φορές, η δεξαμενή συγκράτησης ή ο σωλήνας αποχέτευσης αντιμετωπίζει διαρροή. Εάν αυτό συμβαίνει σε μεγάλο υψόμετρο, το νερό θα παγώσει μόλις χτυπήσει έξω τον αέρα," αναφέρει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στη MailOnline. Ωστόσο σημειώνουν πως το πιθανότερο είναι το κομμάτι να λιώσει και να διαλυθεί πολύ πριν φτάσει στο έδαφος.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη