Ποτάμι: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…

Αντί να απολογηθεί ο Τσίπρας, αντιστρέφει την πραγματικότητα, ο οποίος μιλάει πλέον σε αμπαρωμένα στάδια με διπλές σειρές σεκιούριτι, τονίζει το Ποτάμι. Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τον ένα χρόνο από την εκλογική του νίκη, σχολίασε με

ανακοίνωση του το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για πολλά κι ευτράπελα από τον Πρωθυπουργό στη φιέστα που έστησε: Πολλά ευτράπελα είπε και απόψε ο κ.Τσίπρας στη φιέστα για τον ένα χρόνο της καταστροφικής πολιτικής του. Αντί να απολογηθεί για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και άεργους της Κουμουνδούρου, αντιστρέφει την πραγματικότητα λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μειώθηκαν οι μετακλητοί υπάλληλοι (όταν και από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι διπλασιάστηκαν). Και αντί να απολογηθεί για τα ακροδεξιά και διεφθαρμένα (από τις εποχές του Άκη)

εξαπτέρυγά του που αλωνίζουν στο κράτος, καταγγέλλει το Ποτάμι ότι είναι μεταρρυθμιστικό εξαπτέρυγο της ΝΔ. Το Ποτάμι είναι η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας – ο φόβος και ο τρόμος των λαϊκιστών όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς επιθέσεις του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά έχει περάσει ο καιρός που ο κ.Τσίπρας μπορούσε να λέει τα ψέματά του στις πλατείες και τους δρόμους. Τώρα μιλά σε αμπαρωμένα στάδια με διπλές σειρές σεκιούριτι και πολλαπλά φέις κοντρόλ γιατί οι εξαπατημένοι είναι πολλοί. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη