Θα πάθετε πλάκα! Δείτε τι απαγορεύεται στην Αμερική! [photos]

Μπορεί το να κυκλοφορεί κάποιος με όπλο στην τσέπη του... να είναι φυσιολογικό και καθ’ όλα νόμιμο για τις Ηνωμένες Πολιτείες παρά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά επιθέσεων ακόμη και από παιδιά αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και

με τα γνωστά σε όλους αυγά Kinder με τα παιχνίδια για τα μικρά παιδιά τα οποία θεωρούνται άκρως επικίνδυνα. Πέντε παράξενα πράγματα που απαγορεύονται στις ΗΠΑ Δείτε πέντε ομολογουμένως παράξενα πράγματα που απαγορεύονται στις ΗΠΑ τα περισσότερα από τα οποία είναι τρόφιμα: 1. Δαμάσκηνα Mirabelle Πρόκειται για μια συγκεκριμένη ποικιλία δαμάσκηνων που λέγονται Mirabelle αλλά απαγορεύονται αυστηρά σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής. Τα συγκεκριμένα δαμάσκηνα είναι προστατευόμενης προέλευσης από τη Γαλλία και δεν μπορεί να τα βρει κανείς στις ΗΠΑ λόγω κάποιων ιδιορρυθμιών στους νόμους εισαγωγής των προϊόντων. Ωστόσο φυσικά υπάρχουν οι λαθρέμποροι οι οποίοι φροντίζουν για όσους έχουν αδυναμία στη συγκεκριμένη ποικιλία δαμάσκηνων.

2. Αυγό Kinder Ένα από τα πιο... απαγορευμένα είδη στις ΗΠΑ και φυσικά σε όλες τις Πολιτείες λόγω της «επικινδυνότητάς» του. Το αγαπημένο σοκολατένιο σνακ των παιδιών με το μικρό δωράκι δεν κυκλοφορεί στις ΗΠΑ μετά από απαγόρευση που επέβαλε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων. Με απόφασή του, τα έχει απαγορεύσει λόγω του κινδύνου πνιγμού από τα μικρά κομμάτια παιχνιδιών που περιέχει.

3. Haggis Το Haggis δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα αλλά είναι ευρύτερα γνωστό στην Ευρώπη. Ωστόσο απαγορεύεται η εισαγωγή του σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής. Το Haggis είναι ένα παραδοσιακό σκωτσέζικο προϊόν, ένα πατέ από εντόσθια προβάτου το οποίο δεν μπορούν να γευτούν οι κάτοικοι στις ΗΠΑ. Μπορεί κανείς να φτιάξει το δικό του Haggis στην Αμερική

αλλά θα είναι απλά μια απομίμηση αφού απαγορεύεται αυστηρά η εισαγωγή του. Ο λόγος; Ότι το προϊόν περιέχει τμήμα από πνεύμονα προβάτου πράγμα το οποίο δεν είναι υγιεινό σε αντίθεση με όλα τα άλλα φαγητά που καταναλώνονται. Η απαγόρευση ισχύει από το 1971 κ γίνονται τελευταία κάποιες προσπάθειες να αρθεί.

4. Μία αφίσα Όχι βέβαια μια οποιαδήποτε αφίσα αλλά αυτή της της ταινίας Sin City 2 με πρωταγωνίστρια την Eva Green. Ο λόγος που απαγορεύτηκε η κυκλοφορία της σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής είναι ότι είναι πολύ προκλητική. Σύμφωνα με την απαγόρευση διακρίνονται οι θηλές της ηθοποιού με αποτέλεσμα να μην είναι πρέπον να κυκλοφορεί ελεύθερα και να την βλέπουν μικρά παιδιά. Τελικά οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κάνουν την ρόμπα της Green λιγότερο διάφανη για να αρθεί η απαγόρευση.

5. Ice Bucket Challenge Η μόδα με τον κουβά με το νερό να πέφτει στο κεφάλι κάποιου που έγινε για την προώθηση της ευαισθητοποίησης της νόσου αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση απαγορεύεται στις ΗΠΑ αλλά όχι για όλους. Το υπουργείο Εξωτερικών έχει απαγορεύσει στους διπλωμάτες του και τους εργαζόμενους σε συναφείς θέσεις να δεχτούν την πρόκληση του Ice Bucket, για την υποστήριξη της έρευνας για την ασθένεια ALS με το αιτιολογικό ότι κατέχουν δημόσιο αξίωμα που δεν τους επιτρέπει να εμπλέκονται σε δράσεις για ιδιωτικό όφελος ακόμη και αν αυτό είναι κάτι που αξίζει.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη