Αβραμόπουλος: Σήμερα είναι μέρα αποτελεσμάτων και αποφάσεων

Ο επίτροπος Μετανάστευσης μιλάει για την

κρισιμότητα της σημερινής συνεδρίασης που αφορά στο προσφυγικό και την τρομοκρατία και τονίζει ότι «ο χρόνος τελειώνει σήμερα». Σήμερα είναι μέρα αποτελεσμάτων και αποφάσεων στα θέματα της μετανάστευσης και της ασφάλειας» είπε ο

Δημήτρης Αβραμόπουλος προσερχόμενος στο σημερινό Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες, τονίζοντας τη ιδιαίτερη «κρισιμότητα» της σημερινής συνεδρίασης των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ με θέμα το προσφυγικό και την τρομοκρατία. Ο επίτροπος Μετανάστευσης σημείωσε ότι "ο χρόνος τελειώνει"

και πως στόχος της συνάντησης είναι «να δεσμευθούν τα κράτη μέλη ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα στα ζητήματα: PNR, τρομοκρατία, hotspots, μετεγκατάσταση, Europol».

Υπολογίζω πολύ στο πνεύμα υπευθυνότητας και δεσμευτικότητας, καθώς και στην επικράτηση ενός ευρωπαϊκού πνεύματος κατά την διάρκεια των σημερινών μας συζητήσεων» υπογράμμισε ο Δ. Αβραμόπουλος και κατέληξε: «είναι η στιγμή των αποφάσεων. Είχαμε όλο αυτό τον καιρό πολλές συναντήσεις για τα ζητήματα αυτά. Η σημερινή όμως είναι η πιο κρίσιμη».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη