Πες μου πώς φιλάει να σου πω τι… θέλει!

Ο τρόπος που φιλάει κάθε άντρας είναι διαφορετικός και μπορεί να δηλώσει πολλά για τα συναισθήματα που τρέφει για εσένα...

αλλά και για το τι άνθρωπος είναι γενικά. Αξίζει λοιπόν να συνδυάσεις τον τρόπο που σε φιλάει ο καλός σου με τα συναισθήματα που κρύβει, ειδικά αν βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό. 1. Ένα φιλί στα πεταχτά: σου ακούγεται αθώο αυτό το πεταχτό φιλάκι ε; Κι όμως αυτό το σύντομο άγγιγμα των χειλιών δίνει το μήνυμά του. Στο πρώτο επίπεδο της σχέσης, θέλει να σου πει ότι δεν χορταίνει να σε φιλάει, σε θέλει πολύ αλλά δεν θέλει να το πάρεις και πάνω σου, ενώ πολύ εύκολα θα πήγαινε τα πράγματα λίγο παρακάτω (σωματικά) αλλά φοβάται μήπως τον παρεξηγήσεις. Αυτό το πεταχτό φιλάκι είναι λοιπόν η υπόσχεση για πολλά περισσότερο και πιο μακρόσυρτα φιλιά στο μέλλον. Αν η σχέση έχει προχωρήσει και συνεχίζετε να φιλιέστε έτσι στα πεταχτά και σε ανύποπτες στιγμές, το αγόρι αυτό σε θέλει, ακόμα, με τρέλα. 2. Το αγαπησιάρικο: στο φιλί αυτό τα στόματά σας παραμένουν κλειστά (η γλώσσα δεν πρωταγωνιστεί εδώ) αλλά το φιλί είναι παρατεταμένο και συνήθως συνοδεύεται από κλειστά ματάκια. Γενικά, τα κλειστά μάτια ενόσω φιλιέστε ενισχύει αυτό το παραμυθένιο συναίσθημα που όλοι έχουμε στην αρχή ενός δεσμού, είτε είμαστε 15 χρονών, είτε 55. Το φιλί αυτό συνοδεύεται από πεταλουδίτσες στο στομάχι και παρόλο που δεν το λες πρόστυχο, είναι αισθαντικό. Αν μη τι άλλο, αγόρι που επιλέγει να σε φιλήσει έτσι την σήμερον ημέρα, είναι ρομαντικό και τρέφει αισθήματα! 3. Το Γαλλικό: το γαλλικό φιλί (ή γλωσσόφιλο) αποτελεί τον άρχοντα των φιλιών. Περιλαμβάνει ανοιχτά στόματα, πολύ γλώσσα και ένα γενικότερο μπέρδεμα σάλιου, γλωσσών και συναισθημάτων. Οι κατηγορίες γαλλικού μπορούν να διακριθούν στις εξής: Α) Το καθιερωμένο γαλλικό: τα ανοιχτά χείλια σας ακουμπούν το ένα πάνω στο άλλο, ενώ η γλώσσες σας μπερδεύονται σε ένα γλυκό παιχνίδι. Δεν το λες το πιο καυτό φιλί που υπάρχει αλλά υποδηλώνει το πάθος του για εσένα και είναι αναγνωριστικό. Είναι σαν να σου λέει, θέλω να σε πάω στο κρεβάτι αλλά σε ξέρω μόνο 5 λεπτά.

Β) Γλωσσοδέτης: σε ιδανικές συνθήκες το φιλί αυτό θέλει τις γλώσσες σας να μπερδεύονται παθιασμένα πάνω και κάτω, πέρα και δώθε. Το φιλί δεν σταματά παρά για να πάρετε τις αναγκαίες αναπνοές και να συνεχίσετε. Εννοείται πως το αγόρι αυτό στο μυαλό του έχει το σεξ, το πολύ σεξ, μαζί σου.

Γ) Έτοιμος να σε φάει: ο οδοντίατρος σου δεν το ξέρει το στόμα σου τόσο καλά όσο ο καλός σου. Η γλώσσα του είναι υπερδραστήρια και καπελώνει διαρκώς τη δικιά σου, ενώ το φιλί του σου θυμίζει καταναγκαστικά έργα και όχι παιχνίδι ηδονής. Με το φιλί αυτό, το αγόρι σου θέλει να πουλήσει λεζάντα, να δείξει ότι είναι παθιάρης και σεξουαλικός αλλά μάλλον στην πραγματικότητα δεν είναι τίγρης αλλά γατούλα στο κρεβάτι. 4. Love bites: μήπως σου δαγκώνει το χειλάκι ή το λαιμουδάκι κάθε φορά που σε φιλά; Ο άντρας αυτός είναι παιχνιδιάρης. Το αγόρι αυτό συνδυάζει την απόλαυση με λίγο πόνο, οπότε μια βραδιά μαζί του στο κρεβάτι, αν μη τι άλλο θα είναι περιπετειώδης. Ειδικά στην εποχή μας, που τα βαμπίρ έχουν πέραση, το αγόρι αυτό κάνει θραύση. 5. Από το κεφάλι κράτα με και φίλα με: Tο φιλί αυτό είναι συνήθως ξαφνικό κα μπορεί να σου προκαλέσει φόβο. Εκεί που κάθεστε, σε βουτά, βάζει τα χέρια του στο κεφάλι σου και σε φιλά με ορμή. Ο τρόπος του δείχνει τα ανάμεικτα συναισθήματά του για εσένα. Λίγο αγάπη, λίγο μίσος, λίγο είναι τρελός για εσένα και λίγο θέλει να σε κρατήσει μήπως και του φύγεις. Ου μπλέξεις. 6. Μην τα φιλάς τα μάτια μου: πολλά αγόρια επιλέγουν να φιλήσουν την καλή τους στο μέτωπο ή τα μάτια. Οι παλιοί λένε πως το φιλί αυτό δεν είναι για καλό. Σίγουρα ο τρόπος του αυτός δείχνει σεβασμό στο πρόσωπό του αλλά υποδηλώνει και ένα χαμένο πάθος που κάποτε σιγόκαιγε. Εκείνος υποστηρίζει ότι τον τροφοδοτείς με αγάπη και τον κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Εγώ πλάι προτείνω να ψάξεις το κεφάλι σου για να βρεις τα κέρατα!

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη