Τι γίνεται αν το αλεξίπτωτο δεν ανοίξει; Φωτογραφίες από πραγματικό περιστατικό

Πώς είναι να πέφτεις σαν βολίδα προς το έδαφος; Τέτοιες τρομακτικές στιγμές έζησε ένας Ρώσος που έκανε πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο όμως δεν άνοιξε κανονικά όπως έπρεπε.

Επρόκειτο για μία πτώση ρουτίνας στη Μόσχα, όταν το αλεξίπτωτο ενός άνδρα δεν...άνοιξε κανονικά στέλνοντάς τον σε ένα μοιραίο σπιράλ προς τη γη.

Οι σκηνές καταγράφηκαν από έναν άλλο αλεξιπτωτιστή που λάμβανε μέρος στο σχηματισμό. Κάναμε κάτι συνηθισμένο, προσπαθούσαμε να σχηματίσουμε μία καρδιά στον ουρανό», είπε ο 30χρονος Ivanov που κατέγραψε τις δραματικές στιγμές. «Εγώ τραβούσα φωτογραφίες από πιο ψηλά όταν ξαφνικά είδα πως το αλεξίπτωτο δεν άνοιγε κανονικά. Είμαστε σε ύψος χιλίων πεντακοσίων μέτρων και ήταν έμπειρος αλεξιπτωτιστής, έτσι ήξερα πως είχε το χρόνο και τη δυνατότητα να κάνει αυτό που έπρεπε», τόνισε.

Ο αλεξιπτωτιστής έκοψε το σχοινί από το βασικό του αλεξίπτωτο που είχε δεθεί και άνοιξε το εφεδρικό.

Έφτασε έτσι στο έδαφος με ασφάλεια, αν και ελαφρώς ταραγμένος.

Τραβούσα όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσα για να του τις δείξω μόλις προσγειωθούμε. Έχασα τη στιγμή που κόβει το αλεξίπτωτό του και συνεχίζει να πέφτει για να έχει αρκετό χώρο ώστε να ανοίξει το εφεδρικό», πρόσθεσε.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη