ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε στη στάση της Νέας Δημοκρατίας στην «υπόθεση Φίλη» ο Πάνος Σκουρλέτης, μια μέρα μετά την φασιστική επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου. Ο υπουργός...

Περιβάλλοντος

δήλωσε πως «αυτή η υστερικού τύπου πατριδοκαπηλία» που επέδειξε η Νέα Δημοκρατία τις τελευταίες ημέρες, «οπλίζει το χέρι των τραμπούκων κι αυτοί αντί να βρουν το κεφάλι του Φίλη, βρήκαν του Κουμουτσάκου».

Είναι αστεία η αντίδραση της ΝΔ να λέει ηθικό αυτουργό τον Φίλη, επανέλαβε ο υπουργός.

Για ακόμα μια φορά εξάλλου παρείχε πλήρη κάλυψη στον Νίκο Φίλη, ενώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης στον Σκάι διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Ιστορίας που διδάσκεται στην κατεύθυνση της Γ' Λυκείου και το οποίο αναφέρεται στην γενοκτονία των Ποντίων. Το σχετικό απόσπασμα που διάβασε ο υπουργός αναφέρεται στις θηριωδίες των νεότουρκων κατά του ποντιακού ελληνισμού και επισημαίνει πως ενώ έχει βασικά χαρακτηριστικά της γενοκτονίας, εν τούτοις έχει και σημαντικές διαφορές. «Στην εκπαίδευση δεν πρέπει να κινούμαστε υπό κρατική ιδεολογία» τόνισε και πρόσθεσε: «Η πολιτεία καλά κάνει και έχει επίσημη θέση, την οποία δεν αμφισβήτησε κανείς από την κυβέρνηση».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη