Πως διαβάζουν τον καφέ οι ειδικοί

Τα σύμβολα αναλυτικά!

Το διάβασμα του καφέ, του φλιτζανιού κατά άλλους, αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια δημοφιλή πρακτική για... προβλέψεις, πλάκα ή απλά εκμετάλλευση των πιο αφελών, ωστόσο, πως πραγματικά γίνεται; Η προετοιμασία του καφέ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» είναι απλή αλλά πολύ σημαντική για το... διάβασμα μετέπειτα. Ο καφές πρέπει να ψηθεί σε σιγανή φωτιά ή σε χόβολη. Ρίχνουμε τον καφέ στο μπρίκι με το νερό, τον ανακατεύουμε και τον σερβίρουμε στο φλιτζάνι μόλις φουσκώσει, αλλά χωρίς να βράσει. Εδώ αρχίζουν τα «δύσκολα» καθώς ο ενδιαφερόμενος πρέπει προτού πιει τον καφέ να τον «μελετήσει» δηλαδή να εκφράσει μέσα του το ερώτημα για το οποίο αναζητά απαντήσεις. Αφού τον πιείτε, γυρίζετε κυκλικά το φλιτζάνι δύο - τρεις φορές για να διαλυθεί το κατακάθι και μετά το αναποδογυρίζετε στο πιατάκι, όπου θα το αφήσετε για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να στεγνώσει ο καφές στα τοιχώματα και είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε το διάβασμα. Οι πληροφορίες, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ισχύουν για περίπου έναν χρόνο και ανάλογα με τη θέση του συμβόλου μέσα στο φλιτζάνι είναι δυνατόν να καταλάβουμε πόσο κοντινό ή μακρινό είναι το γεγονός. Οσο πιο κοντά στο χείλος βρίσκεται το σύμβολο τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί αυτό που βλέπουμε. Μπορεί να συμβεί σήμερα ή το πολύ μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Οσο η ανάγνωση προχωράει προς τον πάτο απομακρύνεται ο χρόνος που θα εμφανιστούν τα γεγονότα, ενώ κάτω κάτω εμφανίζονται γεγονότα που μπορεί να απέχουν 11 – 12 μήνες. Τα σύμβολα που εμφανίζονται αριστερά από το χερούλι αφορούν το παρελθόν. Η πλευρά του φλιτζανιού στην οποία βρίσκεται το χερούλι αντιστοιχεί στην προσωπική μας ζωή, ενώ η απέναντι πλευρά αντιστοιχεί στην κοινωνική ζωή και στα απρόοπτα. Τα σύμβολα και η σημασία τους Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά τα σύμβολα και η σημασία τους, όπως τα δημοσιεύει η Espresso : Γράμματα και αριθμοί Τα γράμματα αφορούν ένα άτομο του οποίου το όνομα ή το επίθετο ξεκινά από το αντίστοιχο γράμμα, ενώ οι αριθμοί, ανάλογα τη θέση τους, μπορεί να σημαίνουν ημέρες, μήνες ή ημερομηνία. Γεωμετρικά σχήματα Τρίγωνα: Καλή τύχη ή απρόσμενη εύνοια, δώρα ή χρήματα, ενώ ένα ανάποδο τρίγωνο σημαίνει ότι κάποιος φίλος θα ζητήσει τη βοήθειά σας. Τετράγωνα: Προστασία, περιορισμοί ή το ξεκίνημα μιας ευτυχισμένης σχέσης. Κύκλοι: Ερμηνεύονται ως απογοήτευση, τέλος μιας υπόθεσης, ειδήσεις, γύρισμα της τύχης, γάμος ή βελτίωση της κοινωνικής θέσης σας. Ευθείες γραμμές: Προγράμματα και αποφασιστικότητα. οι κυματιστές δυσκολίες και αβεβαιότητα ή ένα θαλασσινό ταξίδι, οι γραμμές με τελίτσες συμβολίζουν ένα ταξίδι ή χρήματα και οι παύλες ένα νέο

ξεκίνημα. Τρεις τελείες: Θα κάνετε καινούργιους φίλους ή θα ξεκινήσετε μια περιπέτεια. Αν βρίσκονται πολύ κοντά η μια στην άλλη, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή. Mικρές κάθετες γραμμές: Ενα ταξίδι θα σας φέρει τύχη. Σύμβολα Βέλος: Σύντομα θα πάρετε μια απόφαση! Αν δείχνει προς τα πάνω, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, ενώ αν δείχνει προς τα κάτω, καλύτερα να έχετε κάποιες επιφυλάξεις. Αετός: Επιτυχία, τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να συμβεί αυτό.

Καμπάνα: Καλά νέα και χαρές, ίσως και γάμος. Λάμπα ή γράμματα: Αποκαλύψεις! Τα γράμματα σχετίζονται με αρχικά ατόμων ή τόπων. Αυτί: Θα ακούσετε κάτι, προσωπικά ή από το τηλέφωνο. Μπορεί να πιστεύετε ό,τι σας λένε χωρίς να το εξετάζετε σε βάθος. Αλογο: Γρήγορες εξελίξεις! Μια καινούργια συνεργασία ή ένα ταξίδι. Παιδί: Γρήγορες εξελίξεις ή ειδήσεις, ίσως και η πραγματοποίηση ενός δημιουργικού έργου. Κουνέλι: Ειδήσεις από ένα φιλικό πρόσωπο οι οποίες μπορεί να συνδέονται με επαγγελματική ή προσωπική δημιουργία. Φιόγκος: Επιτυχία, τύχη. Ισως παραβρεθείτε σε μια χαρούμενη συνάντηση. Μέλισσα: Οι προσπάθειές σας θα ευοδωθούν. Σκύλος: Εχετε πιστούς φίλους. Ψάρι: Ψυχική ωριμότητα. Μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους με τις γνώσεις σας. Σπίτι: Καλή τύχη και αρμονία στην οικογένεια. Φύλλα: Νέα από παλιούς φίλους ή νέες γνωριμίες. Αμφορέας: Επιτυχία. Αγγελος: Ισχυρό σύμβολο προστασίας! Η παρουσία του ακυρώνει άλλα τυχόν αρνητικά σύμβολα που έχουν εμφανιστεί. Αυγό: Αύξηση και επέκταση. Κλειδί: Κάτι θετικό ανοίγει. Μπορεί να προμηνύει επίσης μετακόμιση ή να σας αποκαλύπτει ότι θα κερδίσετε την καρδιά κάποιου. Σκάλα: Προαγωγή ή άνοδος. Βουνό: Πρόοδος έπειτα από προσπάθεια. Ηλιος που ανατέλλει: Θα εκπληρωθούν αναπάντεχα οι προσδοκίες σας. Λιοντάρι: Ισχυρή βοήθεια! Διαθέτετε και οι ίδιοι γενναιότητα που θα σας βοηθήσει στις προσπάθειές σας.

Καλάθι: Θα λάβετε κάποιο δώρο. Μισοφέγγαρο: Προσφορά! Αν βρίσκεται δίπλα σε κάποιο γράμμα, η προσφορά αυτή θα προέρχεται από ένα άτομο του οποίου το όνομα ξεκινά από το συγκεκριμένο γράμμα. Σταυρός: Δόξα και αναγνώριση. Ανοιχτή ομπρέλα: Προστασία από κινδύνους κάθε είδους. Καρδιά: Αγάπη. Κιθάρα: Νέο ειδύλλιο. Δαχτυλίδι: Γάμος. Αν όμως είναι σπασμένο, σημαίνει διαζύγιο. Παγόνι: Εύνοια στα οικονομικά. Κάστρο: Απροσδόκητα κέρδη. Κεφαλαίο Π: Μια πύλη ή μεγάλη πόρτα, όπως δικαστήριο, δημόσια υπηρεσία ή πανεπιστήμιο. Πουλιά: Ταξίδι συνοδευόμενο από καλά νέα. Αεροπλάνο: Αεροπορικό ταξίδι ή η επιθυμία σας να ταξιδέψετε κάπου μακριά. Μανιτάρι: Ευχάριστο ταξίδι με αναπάντεχες εξελίξεις. Αστέρι: Ενα χαρούμενο ταξίδι που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές. Πεταλούδα: Μια ασταθής φιλία ή θα πρέπει να δείξετε αποφασιστικότητα. Σημαία: Προσέξτε τους φίλους σας, γιατί μεταξύ τους ίσως να υπάρχει κάποιο αναξιόπιστο άτομο. Κεφαλαίο Υ: Θα συναντήσετε έναν παλιό φίλο που θα σας βοηθήσει. Χέρι: Θα δώσετε ή θα λάβετε χείρα βοηθείας. Σύννεφα: Απογοητεύσεις που όμως δεν θα κρατήσουν πολύ. Φίδια: Συκοφαντίες και εχθροί. Πίθηκος: Κρυφός εχθρός ή άτομο που προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί. Γάτα: Απάτες και ψέματα. Γουρούνι: Ζήλια ή πρέπει να προσέχετε τις επιλογές σας. Μάτι: Κάποιος σας φθονεί ή σας παρακολουθεί με ενδιαφέρον. Μπότα: Απότομη αλλαγή στο κοντινό περιβάλλον σας. Τύμπανο: Σας περιμένουν σκάνδαλα. Οπλα: Κίνδυνοι και καβγάδες. Μαχαίρι: Διενέξεις ή πρέπει να προσέχετε τη γλώσσα σας. Σφυρί: Σκληρή δουλειά, που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

yahoo

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη