ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε μήνες ψέματα, πέντε μήνες στην υπηρεσία της Νέας Τάξης

Πέντε μήνες μετά τις εκλογές, μπορούμε πλέον... να πούμε με σιγουριά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει οικτρά ψέματα. Κορόιδεψε τον λαό με ελεεινό τρόπο, εφάμιλλο του Σαμαρά και του ΓΑΠ.

Έταξε ένα κάρο πράγματα σε όλους και δεν μπορεί και ούτε θέλει να κάνει τίποτα από όλα αυτά.

5 μήνες στην εξουσία και δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα έταξε προεκλογικά, πλην ενός (θεωρητικού) προγράμματος για δωρεάν ρεύμα και τρόφιμα για το οποίο και οι ίδιοι πλέον παραδέχονται

ότι δεν έχουν χρήματα!

Ξέχασε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ξέχασε το σκίσιμο του Μνημονίου, ξέχασε την διαγραφή του χρέους.

Ελεεινά ψέματα, ανυπαρξία, αδιαφορία, γελοιότητα.

Παντελής αδιαφορία για τον λαό.

Ένας φανατικός συριζαίος θα μου αντιτάξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε τον χρόνο και το χρήμα λόγω των «διαπραγματεύσεων με τους δανειστές».

Παρ’ όλα αυτά είχε άφθονο χρόνο και χρήμα για: να ψηφίσει την ανέγερση τζαμιού για τους ισλαμιστές φονιάδες στην Αθήνα (μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Ποτάμι) να προσπαθήσει να περάσει ύπουλα και με θράσος το ηλεκτρονικό φακέλωμα των πάντων με την Κάρτα του Πολίτη, και τελικά λόγω αντιδράσεων πέρασε μόνο το ήμισυ από την πίσω πόρτα. να φέρει στην Βουλή νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση και απόδοση ιθαγένειας (όχι απλά υπηκοότητας) σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες εισβολείς (σε λίγες ημέρες ψηφίζεται). να επιτρέψει την είσοδο στην χώρα και την δωρεάν διατροφή και περίθαλψη σε χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβολείς από τον Ιανουάριο έως σήμερα. να φέρει στην Βουλή νομοσχέδιο για την σύναψη συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων (είναι σε δημόσια διαβούλευση). να προσπαθήσει να περάσει ύπουλα και με θράσος το ολοκληρωτικό φακέλωμα των χρηματικών συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικών καρτών με την χιλιομασημένη καραμέλα της αύξησης των φορολογικών εσόδων. να ειρωνευτεί δημοσίως και με προκλητικό τρόπο την ορθόδοξη πίστη του λαού και τα άγια λείψανα. Δηλαδή, εν μέσω κρίσης και οικονομικής καταστροφής, τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος είναι η μέριμνα για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι ομοφυλόφιλοι και το ηλεκτρονικό φακέλωμα! ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρωτικά πιστός στην υπηρεσία της Νέας Τάξης! Για όλα τα παραπάνω είχε χρόνο και χρήμα!

Αλλά δεν είχε καθόλου χρόνο και χρήμα για: να βελτιώσει τις εργασιακές συνθήκες του μνημονιακού μεσαίωνα να αυξήσει τον κατώτατο μισθό να αυξήσει το αφορολόγητο όριο να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά σχιζοφρενικά χαράτσια των σαμαροβενιζέλων να μειώσει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης να μειώσει τις τιμές στα τιμολόγια της ΔΕΗ (αντιθέτως αυξήθηκαν κιόλας!) να επαναφέρει τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων τουλάχιστον για τους συνταξιούχους που ζουν στο όριο της φτώχειας

κλπ κλπ κλπ… Αριστερά ανθελληνικά σκουπίδια, πάντα στην υπηρεσία της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης!

Πιστοί υπάλληλοι των αφεντικών του πλανήτη, πουλήσανε (αριστερό) παραμύθι στο πόπολο για άλλη μια φορά!

Οι ημέρες σας λιγοστεύουν, απλά ελπίζουμε να μην κάνετε πολύ κακό ακόμα στην πατρίδα! ΥΓ!: Τα κοπρόσκυλα της καπιταλιστικής μασονοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας που διαβάζουν τούτες τις γραμμές, ας μην χαίρονται ή νιώθουν τάχα «δικαιωμένοι». Δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο.

Επί ημερών τους ξεκίνησαν όλα τούτα.

Να θυμίσω το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο; Ή την κατάργηση της χριστιανικής Κυριακής αργίας;

Οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες παρέδωσαν με χαρά την εξουσία στην ανθελληνική αριστερά (για ακόμα μια φορά) ώστε να συνεχίζεται ες αεί το παιχνιδάκι της εναλλαγής ρόλων «πατριωτική δεξιά – απάτριδη αριστερά» και να αποκτά λόγο ύπαρξης η ΝΔ στα μάτια των ηλιθίων και γηρασμένων ψηφοφόρων της, που αδυνατούν να καταλάβουν ότι ίσως η ΝΔ είναι πιο ανθελληνική και αντιχριστιανική ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχει νόημα να αρχίσω να απαριθμώ τα εγκλήματα της ΝΔ επί του Έθνους και της Ορθοδοξίας. Δεν θα τελειώσουμε ποτέ. ΥΓ2: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια φορά ευθύνη για τα παραπάνω αίσχη, τότε ο Καμμένος έχει ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ευθύνη γιατί στηρίζει την κυβέρνηση αυτή!

Ο δήθεν πατριώτης, ο δήθεν χριστιανός, το δήθεν «πατριωτικό αντίβαρο» στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι παρά ένα ακόμα δεκανίκι της νεοταξικής πολιτικής στην χώρα μας, ένας έμπορος ελπίδων και ιδανικών, ένα συνονθύλευμα βολεψάκηδων.

Γνήσιο τέκνο της καπιταλιστικής μασονοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας. Τα υπουργεία να’ ναι καλά και η πολιτική καριέρα…

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη