ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 4%, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟ 10%-12%

Την άποψη ότι η ΝΔ, "η κατάσταση στην οποία δεν είναι η καλύτερη", δεν θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας στον Βήμα fm, ο...

γαλάζιος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επισήμανε τα εξής : "Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ούτε να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας. Η άποψή μου είναι ότι η Ν.Δ. δεν θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, δεν θα αφανιστεί δηλαδή. Το ΠΑΣΟΚ βαίνει προς αφανισμό. Αλλά από την άλλη, αν δεν αλλάξει δραστικά, θα είναι ένα μεσαίο κόμμα, το οποίο δεν θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια πειστική εναλλακτική τη στιγμή που θα καταρρεύσει το παραμύθι το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είπε στους Έλληνες πολίτες προεκλογικά. Αυτή τη στιγμή, εάν επιβεβαιωθούν τα σενάρια αυτά, συζητάμε για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις εντός του Ιουνίου. Ένα κόμμα δεν αναγεννάται. Είμαι βέβαιος ότι η ηγεσία του κόμματος, σε συνεννόηση και σε ευθυγράμμιση με την κοινοβουλευτική ομάδα, θα κάνει το σωστό".

Σχόλιο Fimotro : δεν είναι απαραίτητο να φτάσει το 4% η ΝΔ για να γίνει... ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως το πάνε εκεί στη ΝΔ θα φτάσει στο 10%-12%. Με την αλλοπρόσαλλη στρατηγική του μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το γαλάζιο... μαγαζί.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη