Τον απάτησε και δεν φαντάζεστε τι της έκανε

Οι αντιδράσεις των απατημένων συζύγων ποικίλλουν. Ωστόσο, αυτή ενός άνδρα από τη Νότιο Αφρική ξεπερνά κάθε φαντασία.Ο 45χρονος πρασινομάτης, όπως τον αποκαλούν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, άρχισε κάποια στιγμή να υποψιάζεται ότι η 40χρονη γυναίκα του τον απατά. Ολα ξεκίνησαν όταν ο θείος του, της την «έπεσε» ανοικτά. Αυτή και μόνο η κίνηση του θείου του ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ο 45χρονος απίστευτες σκηνές ζηλοτυπίας.

Ώσπου έκανε κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία. Σύμφωνα με το θύμα, την 40χρονη γυναίκα από τη Νότιο Αφρική, ο 45χρονος την κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρά τους και απειλώντας ότι θα της κόψει το λαιμό με το μαχαίρι που κρατούσε, την υποχρέωσε να κάνει ότι του λέει. Ημουν τρομοκρατημένη, λίγο πριν είχε προσπαθήσει να μου κόψει το χέρι», λέει η 40χρονη και προσθέτει: «Με διέταξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να ανοίξω τα πόδια μου. Στη συνέχεια πήρε μια σούπερ κόλλα και την εφάρμοσε στα γεννητικά μου όργανα. Εκλαιγα, δάκρυα κυλούσανε στο πρόσωπό μου, τον ικέτευα να σταματήσει, ωστόσο, ο ίδιος δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται».

Η 40χρονη προσπάθησε να αφαιρέσει αμέσως μετά την κόλλα, ωστόσο, ήδη της είχαν προκληθεί σοβαρά προβλήματα. Οι πόνοι που περνά ακόμη και τώρα, αρκετό διάστημα μετά το περιστατικό είναι φρικτοί, ενώ οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει σεξ στη ζωή της.

Σύμφωνα με το θύμα, ο 45χρονος μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε και δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές. «Θέλω να τον συλλάβουν γιατί φοβάμαι ότι θα μου κάνει ξανά τα ίδια», λέει και καταλήγει: «Φοβάμαι ότι μπορεί να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή και να μου κόψει το λαιμό…». Πηγή: Απίστευτη εκδίκηση απατημένου άνδρα -Κόλλησε με δυνατή κόλλα τα γεννητικά όργανα της συζύγου του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/198480/apisteyti-ekdikisi-apatimenoy-andra-kollise-me-dynati-kolla-ta-gennitika-organa-tis#ixzz3VZnC6ibd

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη