Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, τρεις Ελληνες ηλικίας 37, 40 και 44 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοράς πώλησης και χρήσης…

ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ στο Δήμο Πλατανιά, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 53χρονος Ελληνας και 51χρονη Ελληνίδα για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο 40χρονος κατά το χρόνο που προμήθευε τον 44χρονο με ποσότητα ηρωίνης έναντι χρηματικού ποσού ενώ σε προγενέστερο χρόνο είχε προμηθεύσει και τον 37χρονο με ποσότητα ηρωίνης την οποία είχε καταναλώσει.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του 40χρονου και του 44χρονου, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Από την αστυνομική προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο 40χρονος προμηθεύτηκε την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης από τον 53χρονο, με σκοπό τη διανομή της σε επιμέρους ποσότητες στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 53χρονου και της 51χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 13 γραμμαρίων, σύνεργα χρήσης ηρωίνης, δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 5.610 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε θυρίδα την οποία διατηρούσε ο 53χρονος, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη