Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΥΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ... GREXIT!

ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ

Με ένα λευκό περιστέρι στα χέρια, το οποίο απελευθέρωσε αμέσως μόλις ο Τίμιος Σταυρός έπεσε στα νερά του Πειραιά, αλλά και με...

σαφείς αναφορές στην Ορθοδοξία και στο θρησκευτικό νόημα της Εορτής του Καθαγιασμού των Υδάτων παρέστη στους επίσημους εορτασμούς στο λιμάνι του Πειραιά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο A. Τσίπρας επέλεξε φέτος να επισκεφτεί το πρώτο λιμάνι της χώρας, στην επίσημη τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα που πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Προηγήθηκε Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ, και με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, των αρχών της πόλης, αλλά και βουλευτών. Μετά την τελετή ο κ. Τσίπρας δήλωσε: "Σημαντική μέρα για την ορθοδοξία, λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό. Να ευχηθούμε το φως της δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από εδώ και μπρος την πατρίδα μας".

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη