ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Αγαπητό Fimotro,

Στην Ελλάδα όλα ξαφνικά γίνονται και σε προεκλογική περίοδο… Ξαφνικά συνελήφθη ο Ξηρός και διάφοροι συνεργοί του.

Ξαφνικά συνελήφθη...

ολόκληρη εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε αγαστή συνεργασία με τους τρομοκράτες.

Ξαφνικά τώρα δένεται η υπόνοια που υπήρχε εδώ και καιρό και έλεγε για στενούς δεσμούς τρομοκρατών με ποινικούς.

Ξαφνικά μαθαίνουμε για έναν φυλακισμένο πρώην υπουργό που είχε δώσει εντολή για βομβιστικές ενέργειες εναντίον συγγενών πρώην κολλητού του, γιατί του έφαγε χρήματα από τις μίζες… Α, και γιατί όπως είπε ο εν λόγω κρατούμενος πρώην υπουργός, ο συγκρατούμενος του έχει 500.000.000 ευρώ σε χρυσό στην Ελβετία … Άραγε θα ασχοληθεί κανείς με αυτό το «θεματάκι»; Αλήθεια που ζούμε; Στην χώρα «Καμόρα»; Τελικά ο Γεώργιος Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος πια σε ένα πράγμα είχε δίκιο. Όταν είπε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα…

Μόνο που ξέχασε να μας πει ότι και ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για την διαφθορά αυτή, και ότι δεν έκανε ποτέ του τίποτα για να την καταπολεμήσει.

Είδαμε και πως λειτουργούσε και το ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Για να μην πούμε το από πού προερχόντουσαν τα χρήματα αυτά που διαχειριζόταν! Αυτά που μαθαίνουμε είναι απίστευτα.

Βλέπεις κανείς με πόση ευκολία ευυπόληπτοι πολίτες, πολιτικοί, αξιωματούχοι, οικονομικοί παράγοντες αυτής χώρας που μέχρι από λίγο καιρό έλυναν και έδεναν, να γίνονται χειρότεροι και από τον χειρότερο εγκληματία… Γιατί ο εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου δεν είπε ποτέ του ότι είναι κύριος, ότι είναι σεβάσμιος… Κάνει αυτό που πιστεύει, και αν τον πιάσουν τον έπιασαν..

Οι άλλοι όμως;

Που τους «προσκυνάει» κιόλας ο λαός γιατί είναι ο κύριος τάδε…. Υπουργός σου λέει…

Τραπεζίτης σου λέει… Επιχειρηματίας σου λέει… Δυστυχώς όμως για τον Ελληνικό λαό η εγκληματική αυτή οργάνωση που εξαρθρώθηκε δεν ήταν και η τελευταία.

Συμβόλαια θανάτου γίνονται ακόμη…

Και χειρότερα από αυτά που μαθαίνουμε.

Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με συμβόλαια θανάτου όχι εναντίον μεμονωμένων ατόμων, αλλά εναντίον ενός ολόκληρου λαού.

Είμαστε από εκείνους που πιστεύουμε ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα από την εμφάνιση της 17Ν και μετά, μεταλλάχθηκε και στην πραγματικότητα έγινε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον μανδύα της κάλυψης της τρομοκρατίας.

Η «δουλειά» έτσι ήταν πιο καθαρή… Μπορεί να δει δε κανείς στους στόχους που είχαν επιλεγεί από την τρομοκρατική οργάνωση και δολοφονήθηκαν, ανθρώπους που ήταν «διαμάντια» και που θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν οι τελευταίοι που θα αποτελούσαν στόχο για τρομοκράτες… Η άλλη εγκληματική οργάνωση (λόγω αποτελεσμάτων) που συνεχίζει το έργο της ανεμπόδιστα είναι η Τρόικα, με τους ντόπιους συνεργάτες της… Είναι κρίμα, γιατί πιστεύαμε ότι η τρόικα θα μπορούσε να προσφέρει έργο στην Ελλάδα, από οργανωτικής πλευράς, τεχνογνωσίας, μεταρρυθμίσεων κλπ, αν δεν έκανε ολέθρια σφάλματα.

Τα οποία πιστεύουμε ότι έχουν γίνει με την βοήθεια ντόπιων συνεργατών, συνεργών, πώς να τους αποκαλέσει κανείς. Για τα οποία έχει ζητήσει και συγνώμη…

Τι να την κάνουμε όμως την συγνώμη; Δεν πληρώνεις λογαριασμούς, ούτε γεμίζεις το άδειο σου στομάχι με αυτές… Όπως και με την εγκληματική οργάνωση, που τα μέλη της συνελήφθησαν τώρα, είχες διαφορές με κάποιον;

Αντί να φανεί αυτό καθαρά, ξεκαθάρισμα λογαριασμών δηλαδή, προχωρούσαν σε μια τρομοκρατική επίθεση, με βόμβες ή οποιοδήποτε άλλο μέσο και καθάριζαν!!!

Έτσι και οι ντόπιοι ολιγάρχες… Θέλεις βρε παιδάκι μου να αλλάξεις ένα νόμο;

Θέλεις να καταργήσεις εργατικά δικαιώματα; Θέλεις να μειώσεις μισθούς; Να απολύσεις κόσμο και κοσμάκη χωρίς να σου κοστίσει και πολλά χρήματα;

Κανένα πρόβλημα… Η Τρόικα είναι εδώ!!! Σου περνάνε ένα νόμο, όχι για να εξυπηρετηθούν οι ολιγάρχες, οι άπληστοι των απλήστων δηλαδή, φυσικά η χώρα μας έχει και επιχειρηματίες που διαπρέπουν, και κοσμούν την χώρα, και επιθυμούν τον γνήσιο και υγιή ανταγωνισμό, αλλά γιατί έτσι θα γίνει η οικονομία ανταγωνιστική!!!!

Αν σου έλεγαν ότι το κάνουμε γιατί μας το είπε ο άλφα ή ο βήτα ολιγάρχης θα γινόταν ο χαμός.

Ενώ τώρα και οι βουλευτές μας ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να σώσουν την χώρα όπως μας εξηγεί και ο κ. Άδωνις μας… Είπαμε άλλο τρομοκρατική πράξη, άλλο ποινική… Αλλιώς ακούγεται «προσωπικό συμφέρον, απληστία» και αλλιώς «ανταγωνιστικότητα»…

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Η δε εκστρατεία του τρόμου που έχει εξαπολυθεί προς τον Ελληνικό λαό για να μην ψηφίσει «λάθος» σε αυτές τις εκλογές είναι πρωτοφανής.

Αλλά τελικά θα οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν οι πολιτικοί «τρομοκράτες»… Το έχουμε «πει» και το ξαναλέμε.

Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται… Ο άφραγκος δεν φοβάται τα «μέτρα σοκ του ΣΥΡΙΖΑ» για το ασφαλιστικό όπως γράφουν κάποιες ιστοσελίδες σήμερα… Ότι δηλαδή μπορεί να εφαρμοστεί εισφορά, η οποία θα επιβάλλεται -είτε ως ποσοστό είτε ως ποσό- σε αναλήψεις, καταθέσεις, εμβάσματα, πληρωμές λογαριασμών, καρτών, δανείων, αγορές ειδών μέσω τραπεζικών χρεωστικών και πιστωτικών καρτών κλπ, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ έχει καταθέσεις, ΔΕΝ στέλνει εμβάσματα, ΔΕΝ έχει κάρτες, ΔΕΝ έχει να φάει...

Και δεν μιλάμε για πέντε και δέκα ανθρώπους… Μιλάμε για εκατομμύρια που τους αποτελούν οι άνεργοι, οι ανασφάλιστοι, όσοι είναι κάτω από ή στο όριο της φτώχειας, που ζουν με δανεικά από συγγενείς…

Τι να φοβηθούν γελοίοι «τρομοκράτες» όλες αυτοί οι άνθρωποι;

Μην τους πάρουν τις περιουσίες;

Αφού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ… Πρόλαβε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και τους τις κατέστρεψε… Η μόνη περίπτωση για να φοβηθεί ο λαός τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνον από τις ανόητες δηλώσεις κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Που ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι λένε.

Μας θυμίζει λίγο η κατάσταση εκλογές του 1981 και ΠΑΣΟΚ.

Τι είχαν υποσχεθεί τότε οι υποψήφιοι και πως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά.

Και οι δηλώσεις αποτελούν μεγάλο πρόβλημα όχι τόσο γιατί πιστεύει ο κόσμος ότι θα γίνουν τα όσα λέει ο ένας και ο άλλος, αλλά γιατί βλέπουν ένα κόμμα που ο καθένας κάνει ότι θέλει… Μόνο αυτό μπορεί να φοβηθούν, αν φοβούνται κάτι! Ο κόσμος, και αυτό ας το καταλάβουν όλοι, θέλει ένα πράγμα.

Θέλει επιτέλους να δει λίγη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Σε όλους τους τομείς. Να δει επιτέλους να πληρώνουν όλοι ότι τους αναλογεί. Να δει επιτέλους εγκληματίες του λευκού κολλάρου να «πληρώνουν» ποικιλοτρόπως.

Και με κατάσχεση περιουσιών και με φυλακίσεις.

Δεν μπορεί ο άλλος να κλέβει λέμε 250 εκ. ευρώ από το δημόσιο, να επιστρέφει, λέμε 100 εκ. ευρώ και να περιμένει η δικαιοσύνη να τον κεράσει και γλυκό νερατζάκι γιατί έτσι ψήφισαν κάποιοι ένα νόμο!!! Επειδή δε όπως δείχνουν τα πράγματα για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα κερδίσει αριστερό κόμμα τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια επιπλέον ευθύνη, πέρα από το να βγάλει από το τέλμα την χώρα και τον λαό της.

Να μην διαψεύσει τουλάχιστον τους ανθρώπους αυτούς που μια ζωή πίστευαν στις αριστερές ιδέες…

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη