Ανήλικοι με «παρελθόν» λήστεψαν δυο άνδρες

Τρία ανήλικα αγόρια που έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν, λήστεψαν μαζί με ένα λίγο μεγαλύτερο νεαρό δυο άνδρες στην Ορεστιάδα και τους έστειλαν στο νοσοκομείο! Τρεις από τους «άγουρους» κακοποιούς συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται…

ο τέταρτος συνεργός τους!

Οι έρευνες της Ασφάλειας ξεκίνησαν μόλις τα δυο θύματα ηλικίας 65 και 59 χρόνων διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα από τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκαν! Από τις περιγραφές που έδωσαν οι τραυματίες για τους τέσσερις νεαρούς που τους πλησίασαν και τους χτύπησαν αλύπητα για να αρπάξουν το πορτοφόλι του ενός και το κινητό του άλλου, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις. Οι τρεις από τους δράστες ηλικίας 21, 17 και 14 χρόνων, που είναι σεσημασμένοι για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, εντοπίστηκαν άμεσα και το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή τους.

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που τους απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ο 16χρονος συνεργός τους που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες δεν ήταν μαζί τους και οι έρευνες για τη σύλληψή του συνεχίζονται. Από τα θύματά τους, ο 59χρονος έφυγε από το νοσοκομείο μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 65χρονος παρέμεινε για νοσηλεία.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη