Πάτρα: Πέθανε μόλις πήρε το ραβασάκι του πλειστηριασμού για το σπίτι του

Πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε μόλις έφθασε στα χέρια του το ειδοποιητήριο πλειστηριασμού του σπιτιού του στην Πάτρα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα μήνα, ωστόσο χθες είχαν προγραμματιστεί ακόμη εφτά πλειστηριασμοί…

στην αχαϊκή πρωτεύουσα στο Ειρηνοδικείο της πόλης που δεν έγιναν αφού διοργανώθηκε διαμαρτυρία από την ΕΚΠΟΙΖΩ και την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop».

Μιλώντας στο , για τον συγκεκριμένο οικογενειάρχη ο πρόεδρος του Σωματείου Ανέργων Ανασφάλιστων του Νομού Αχαϊας κ. Γιώργος Μητράκης εξήγησε: «ο συμπολίτης μας ήταν άνεργος και μόλις παρέλαβε το ειδοποιητήριο αρρώστησε και πήγε στο νοσοκομείο όπου όπως μας είπαν τα παιδιά του δεν άντεξε και μετά από λίγο έφυγε από τη ζωή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα παιδιά ορφανά από πατέρα άνεργα και προσπαθήσαμε να μην γίνει ο πλειστηριασμός του σπιτιού τους. Προσπαθούμε ώστε τα χρέη που είχε ο πατέρας τους στην Τράπεζα να μην τα «κληρονομήσουν» τα παιδιά».

Ο κ. Μητράκης επισήμανε επίσης πως τόσο η ΕΚΠΟΙΖΏ όσο και η Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop θα συνεχίσουν τον αγώνα τους σε όλη την Ελλάδα ώστε κανείς δανειολήπτης, που το σπίτι του θα βγει σε πλειστηριασμό και είναι και η πρώτη του κατοικία, να μη το χάσει.

Κάθε Τέταρτη που στο Ειρηνοδικείο θα υπάρχουν πλειστηριασμοί σπιτιών εμείς θα είμαστε εκεί για να προστατέψουμε τους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τις Τράπεζες».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη