Το τραγικό ταξίδι στον θάνατο: Από υποσχόμενη νέα, πόρνη για τη δόση της

Το μέλλον για τη Leanne Johnson έμοιαζε ελπιδοφόρο. Μια πολλά υποσχόμενη μαθήτρια που τα ναρκωτικά μετέτρεψαν σε «ζόμπι» και τελικά την… οδήγησαν στον θάνατο. Η οικογένειά της έδωσε στη δημοσιότητα σπαρακτικές φωτογραφίες της σε μια προσπάθεια να προστατέψει άλλους νέους από τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Αποτυπώνεται η τρομακτική πτώση της από τις εποχές της αθωότητας μέχρι τον τραγικό θάνατό της. Η άλλοτε χαμογελαστή και χαρούμενη Leanne κατέληξε από τα ναρκωτικά στα 26 μόλις της χρόνια.

Είχε αρχίσει να εκδίδεται προκειμένου να εξασφαλίζει τη δόση της. Η απεγνωσμένη της προσπάθεια να απεξαρτηθεί την οδήγησε και στο Jeremy Kyle Show προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Παρά την παραμονή της σε κλινική απεξάρτησης, η Leanne δεν κατάφερε να νικήσει τους δαίμονές της. Η μητέρα της βρήκε το πτώμα της στην κρεβατοκάμαρά της, ενώ δίπλα της ήταν τα σύνεργα της μοιραίας δόσης. Ξανακύλησε και δεν μπορώ να ξέρω γιατί. Κατάφερε να μείνει μακριά από τα ναρκωτικά και μια στιγμή τρέλας της στοίχισε τη ζωή.

Αν η ιστορία της σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου, τότε η Leanne έχει αφήσει τη δική της κληρονομιά. Καμιά οικογένεια δεν πρέπει να περάσει αυτό που περάσαμε.

Ήταν γεμάτη αγάπη, αστεία και πραγματικά ανυπομονούσαμε για το μέλλον. Είναι λυπηρό», σημείωσε η αδερφή της Melanie Gatis. Η γνωριμία της με τα ναρκωτικά έγινε στα 18 της χρόνια μέσω του τότε φίλου της. Τον χώρισε αλλά δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω και την εξάρτησή της. Η Leanne ολοκλήρωσε το πρόγραμμα απεξάρτησης 12 εβδομάδων. Είχε επιστρέψει. Ήταν γεμάτη ζωή. Έλαμπε. Είχε ένα πλατύ χαμόγελο. Φαινόταν χαρούμενη», σημείωσε η αδερφή της Lisa Stevenson.

Μετά όμως έσπασε τους κανόνες με την κατανάλωση αλκοόλ και επέστρεψε σπίτι της στο Bolton την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Σχεδίαζε όμως να αρχίσει το γυμναστήριο και να πηγαίνει σε συνεδριάσεις Ανώνυμων Ναρκομανών. Στις 8 Σεπτεμβρίου βγήκε λέγοντας στη μητέρα της ότι θα πήγαινε σε μια συνεδρία.

Όταν επέστρεψε είπε απλά στη μητέρα της Pamela ότι δεν ήταν καλά. Στο δωμάτιό της βρέθηκαν αναπτήρες, ένα κουτάλι, μια σύριγγα και μια πλαστική σακούλα. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ίχνη κοκαΐνης και ηρωίνης.

Πηγή: Mirror

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη